2777
2789
عنوان

برای با هوش شدن جنین چی کار کنیم چی بخوریم ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 143 پست
ای بابا الان همه چیو میگن بیش فعال میکنه من از ۳ ماه قبل بارداری دارم فولیک اسید مصرف میکنم

من دز ۵

و۹ ماه کامل و۳ ماه هم قبل حامگلی

بقیه دز ۱ ۳ ماه قبل بارداری و۳ ماه اول حاملگی

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم یکی واینجوری دیدم یه سری حرکات غیرارادی با دستهاش داشت خودشم متوجه نمیشد بیچاره

نه اون بیش فعالی نیست احتمالا یه سندروم خاصه که اسمشو متاسفانه یادم نمیاد 

این بچه اینطوریه که اختلال تمرکز داره 

نمیتونه یک جا بشینه و حتما باید تا سر حد سوزوندن پرده خونه و آتیش زدن تلویزیون و شکستن کامپیوتر پیش بره چون صرفا نحوه کارکرد این وسایل براش جالب بوده و سوال داشته

یه بار کل برق ساختمونو قطع کرده  

بارها یخچال خونه رو با جعبه ابزار باباش مورد عنایت قرار داده😂

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هوش خیلی وابسته به ژنها هست. به خصوص از طرف مادرحتما در دوران بارداری مراقب باشید که هورمونهای تیروئ ...

هعی من کم کاری تیرویید دارم یسره دارم قرص میخورم دعا کن بچم باهوش بشه 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

هعی من کم کاری تیرویید دارم یسره دارم قرص میخورم دعا کن بچم باهوش بشه

اگه دارو مصرف می کنید، جای نگرانی نیست. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من دز ۵و۹ ماه کامل و۳ ماه هم قبل حامگلیبقیه دز ۱ ۳ ماه قبل بارداری و۳ ماه اول حاملگی

فولیک اسید دکترا میگن اتفاقا خوبه واس هوش بچه پس اهمیت نده 🙃😄

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

از فوق تخصص مغز واعصاب پرسیدم گفتن نه روهوش بچه تاثیر داره نه بیش فعالیش گفت فقط برای حافظه خودت خوب ...

من دقیقا نمیدونم چیزی 

ولی پروفایل شما رو هر وقت میبینم هوس هندونه میکنم 😭😂

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
آها عجب .. چیکار کنم خب برای هوش بچه بنظرت

هیچ 

بچه کلا ژنتیک پدر مادر رو داره هرکاری کنی هر چی بخوری و ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من سر پسرم قرص ماهی استفاده کردم مرتب پسرم بشدت باهوش و بیش فعال شد

بیش فعال ک خوب نیس 

کل علم ژنتیک رو زیر سوال بردین که😅😊وقتی اسپرم با تخمک ترکیب بشن اون زمان تمام مسائل مشخص میشه نه ب ...

ما کلی ژن داریم اینکه کدومش روشن بشه ظاهر مارو میسازه

دیدی یکی شبیه پدربزرگ یا مادربزرگش میشه،یعنی ژن‌های یه نسل قبل از پدرومادرش روشن شدن

منو شوهرم چشمهامون قهوه ایه،یه پسرم رنگ سبز،یکی مشکی،یکی آبی شده

هیچکدوم همرنگ خودمون نشدن یکی به مادربزرگ خودم رفت ،یکی به پدرشوهرم،یکی به مامانم 

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
چجوری می‌خورید کندر رو ؟ با چی ؟من قبلا می‌خوردم همینجوری یه دونشو عین قرص با آب می‌خوردم ، بعد ها ک ...

بنظرم هوش و زیبایی یه چیز کاملا موروثی هست، همینطور طبق تجربه اصلا کندر نخور پیش فعالی میاره

هیچ بچه کلا ژنتیک پدر مادر رو داره هرکاری کنی هر چی بخوری و ...

هوش باباش بهتره بنظرم لااقل ب اون بره 😂😂 

من دقیقا نمیدونم چیزی ولی پروفایل شما رو هر وقت میبینم هوس هندونه میکنم 😭😂

وای حواسم نبود ب  عکسش من عاشق هندونم تو بارداری بدتر شدم 

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40