2777
2789
عنوان

همه تو فامیل ما دکتر شدن😂 مطب میریم یا عید دیدنی

| مشاهده متن کامل بحث + 2003 بازدید | 86 پست
وای وای از هزار نفر شنیدم بچه نمیاری🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بگو شب بیا بغلمون بخواب ببین چرا بچه نمیارم

من زن عموی همسرم ب مادرشوهرم گفته بود نزار عروست بره خونه مامانش پسرت رو تنها بزاره خونه 

اونم بهم گفت فلانی گفته نزار عروست بره 

چشمت روز بد نبینه زن عمو رو توی یک جمع بزرگ دیدمش گفتم زن عمو ب شما چ ربطی داشته که من میرم خونه مامانم یا ن هر وقت شوهرم شب آمد بهت گف امشب زنم نیست آمدم بغلت بخوابم بعد میتونی دهنتو باز کنی حرف بزنی 

دیگه گوه خوری نکرد 

این دوره باید تر بزنی ب هیکلشون تا بفهمن نباید ب زندگیت دخالت کنن

@مهدی69m داداش یه گوت چیه که بخاطرش درخواست دوستی میدی خودتو خراب میکنی؟مرتیکه گوت ندار😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

¯`•.,¸¸,.•´ به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️ `•.,¸¸,.•´¯           زندگی نمایشی است که امکان تمرین کردن ندارد پس پیش از آن­که پرده را بکشند و نمایش بدون تشویق دیگران خاتمه یابد آواز بخوان، گریه کن، قهقهه بزن!🤍🧸🪄

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بگو شب بیا بغلمون بخواب ببین چرا بچه نمیارممن زن عموی همسرم ب مادرشوهرم گفته بود نزار عروست بره خونه ...

ببین انقد دیگه گفتن خستم کردن به همه دارم جواب پس میدم جوابشونم میدم باز از رو نمیرن میگن یکی بیار دیگه نیار حتی عمه ی زن عمومم هم میگف🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😂😂