2777
2789
عنوان

برای با هوش شدن جنین چی کار کنیم چی بخوریم ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1636 بازدید | 143 پست
میوه زیاد بخور کندر هم میگن خوبه

میوه فرقی نداره چی 

هر از گاهی یه نوع میوه میتونم بخورم فقط 

مثلا دو سه روز پرتقال هوس میکنم ، سه روز بعد سیب 

یعنی دیگ نمیتونم پرتقال بخورم دائم در حال تغییر هست 

تازشم رو میوه هایی که فعلا فصلش نیس هوس میکنم زیاد مثل هلو ، شلیل ، گوجه سبز ، گیلاس وووووو🥲

دقیقا هیچ ربطی نداره اگه اینجوریه برمیگردم تو رحم مادرم ممامانم خوراکی معین بخوره باهوش شمسر هممون س ...

مم یک دختر عمه دارم تا پایان ۹ ماهگی کلا زیر سرم بود چیزی نمیخورد دخترش سفید و تپل و خوشگل و البته کپی خاندان مادریش 🥰❤️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میوه فرقی نداره چی هر از گاهی یه نوع میوه میتونم بخورم فقط مثلا دو سه روز پرتقال هوس میکنم ، سه روز ...

نه هر چی بخوری خوبه 

نگران نباش ان شاالله صحیح و سالم و زیبا بدنیا میاد 😍

🇮🇷   دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسل ما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    

بیشتر ببینید
کلا از اول تا اخر مهمه گلم

اها ممنون گلم هیچی تاالان ماهی نخوردم مگ‌اینکه ازاین ب بعد

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

مم یک دختر عمه دارم تا پایان ۹ ماهگی کلا زیر سرم بود چیزی نمیخورد دخترش سفید و تپل و خوشگل و البته ک ...

دقیقا ب این چیزا نیس من که خودمو درگیر این حرفا نمیکنم 

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چشم زخم واینازو بیخیال شو ازالان انقدر بدم میاد از حساسیت زیاددد دعا بخون حرز امام جواد بنداز توگردن ...

دعا که خوبه ولی آدم یه وقتایی یادش می‌ره هر روز بخونه 

حرز هم همسرم میگه من قبلا گرفته بودم از یه جای مطمئن ولی اصلا تاثیر نکرد ، برا همین نمیزارع بخرم 

ببین یکی میگه بخور یکی میگ نخور رفتم پیش دکتر فوق تخصص مغز واعصاب که خیلیم معروفه ازش پرسیدم کندر وا ...

ولی من هر پزشکی برای پسرم رفتم ازم پرسیدن و دقیقا مشکلش ژنتیکی هست و رگه هایی از بیش فعالی داره ولی تمام پزشک ها گفتن بهم کندر تاثیر داره و منع مصرف داره 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

میوه فرقی نداره چی هر از گاهی یه نوع میوه میتونم بخورم فقط مثلا دو سه روز پرتقال هوس میکنم ، سه روز ...

من چی میگی‌بهمن ودی هندونه خوردم

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
متاستفانه منم فقط تن میحوردم ک اصلا مجاز نیس خوردنش😬

عهه 

منم قزل مزه اش یجوریه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

اها ممنون گلم هیچی تاالان ماهی نخوردم مگ‌اینکه ازاین ب بعد

والا منم کلا نمیتونستم بخور بدبخت همسرم کلییی میگو و ماهی خرید نتونستم عوق میزدم نخوردم حتی الانم ک زاییدم میگو ببینم بالا میارم🤣

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
میگن کندر بخورید

بهتره با مشورت پزشک باشه این چیزا 

یه دوستی هست که به خاطر مصرف زیاد کندر زمان بارداریش بچه بیش فعال شده و قرص مصرف میکنه 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
جنین تمام مسائلش ژنتیکی هست ...با خوردن و خوندن و ... چیزی عوض نمیشه

تاثیر داره

اینکه کدوم ژن روشن بشه به تغذیه ربط داره

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،