2777
2789
عنوان

اگه به بچه هاتچن نفری 50 عیدی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 48 پست
بستگی دارهخدا منو ببخشه ولی برام آدمش فرق دارهاگه دلم بخواد ۱۰۰ وگرنه ۵۰ 😁🤦

آدمش خیلی یجوریه خوشم نمیاد بیشتر بدم خخخ

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من باشم ممکنه 200 هم بدم اگه بچه نسبت نزدیک داشته باشه باهامون کلا به عیدی به چشم معامله نگاه نمی‌کنیم 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
آدمش خیلی یجوریه خوشم نمیاد بیشتر بدم خخخ

خودت باید باتوجه به شرایط زندگیت تصمیم بگیری من باشم از آدمش خوشم نیاد شاید ۵۰ بدم

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

من و همسرم به این چیزا نگاه نمیکنیم همون عیدی که از قبل برای بچه ها در تظر گرفتیم میدیم حتی اگه خیلی کمتر به بچمون عیدی داده باشن واسه بچه ها حساب کتاب نمیکنیم شوهرم میگه همون چیزی که از اول نیت کردی همونو بده 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

صد 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بیشتر ببینید
من باشم ممکنه 200 هم بدم اگه بچه نسبت نزدیک داشته باشه باهامون کلا به عیدی به چشم معامله نگاه نمی‌کن ...

نه آخه اون آدم خیلی کاری برام نکرده حتی تولد بچه هام ک بقیه اچمدن 500 تومن تا یک تومن گذاشتن اون اومد 100 هزار گذاشت الانم عیدی 50 دادن نسبت به بقیه کمتره وضعشونم خوبه ولی انگار برا من نمیدن من دلم نمیخواد زیاد بدم از طرفی میگم یجورم نباشه خیلی کم باشه

الان اکثریت گفتن 100 منم 100 میدم پس

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
ببینید شما ۱۰۰ تومان اومده خونتون ۱۰۰ تومن هم بره بیرون هدف عیدی که جمع آوری پول نیست.۱۰۰ بدی به خود ...

نه بابا 50 تومن چیه ک بخوام جمع کنم کلا میخواستم بدونم عرفش چجوریه ک چقد بدم

رومم نمیشه ازکسی دیگه بپرسم