2777
2789
عنوان

استخونام خیلی درد میکنه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 33 پست
اره منم اعصابم به شدت داغونه مام همین بساطو داشتیم خدا رحم کنه امسال این مردامونو عاقل و سر به راه ک ...

الهی آمین والا از هر کی میشنوم میگن چند روزه اخر سال دعوا داشتن توکل به خدا همه افتادن به هم پیر و جوونم نداره از بس اعصابا خرابه 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

ای جونم نرفتین دکتر؟؟

چرا بردم دکتر .دارو هم داده 

اموکسی سیلین و نئوتادین و بتازونیت قطره بینی 

ولی خب نمی تونه نفس بکشه خلطشو صاف کنه همش گریه میکنه امروز اسهال هم شد الان دلدرد هم داشت 

آنقدر تو اتاق راه رفتم خسته شدم الان گذاشتمش روی پام تکونش میدم 

خدا کنه فردا حالش خوب بشه 

دلم میسوزه واسش

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شما کی گرفتی؟این ویروس کرونا جدیده میگن عین سرماخوردگیه ولی همون استخون درد و داره

اون اوائل ک کرونا اومده بود گرفتم 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
بیشتر ببینید