2777
2789
عنوان

استخونام خیلی درد میکنه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 33 پست
ممنونم عزیزدلم بابت صحبتات فردا درست میکنم حتماباورت میشه دلم‌میخاد از درد گریه کنم پاهام خیلی یخه د ...

بعد یه هفته الان بهترم شکر خدا من بچه کوچیک دارم با ماسک میگشتم تو خونه نمیدونی چی کشیدم شوهرمم سر کار میره فقط زار میزدم بچمم بد غذاس ببین چه جوری به اونم میرسیدم ولی اشتهام صفر بود اینقدر لاغر شدم 

شما آب خیلی بخور تو آب جوش ولرم شده  زنجبیل و ابلیمو تازه بزن یه کم عسلم بزن بخور عالیه آویشن و هل هم دمنوش کن بخور 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

خیلی سنگینشو گرفتی پس بازم خداروشکر رفع شد .نمیدونم بهتر نشدم دیگه باید برم.پاشم یه ویتامین د۳ بخورم

اینو بهم گفت تا  ده هفته  هفته ای یکی بخور البته من پریودم شدم دیگه بدتر ضعیف شدم شیر هم میدم بچم فکر کن این مدت چی کشیدم که شیرمو نخوره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که کرونا گرفته بودم اولین علایمم استخوان درد شدید بود ان شاء الله مال شما کرونا نباشه

شما کی گرفتی؟این ویروس کرونا  جدیده میگن عین سرماخوردگیه ولی همون استخون درد و داره

نمیدونم یعنی راستش برا من دو سه روز اول مسکن موقت درد و کم میکرد باز درد میومد سراغم ولی حتما سوپ مر ...

اره به حرفت رسیدم مسکن فایده نداره.

خدا کنه حالم خوب باشه بتونم سر گاز وایسم

زنجبلیم دارم میریزم ممنون گلم لطف کردی🙏❤

بعد یه هفته الان بهترم شکر خدا من بچه کوچیک دارم با ماسک میگشتم تو خونه نمیدونی چی کشیدم شوهرمم سر ک ...

ای وای عزیزم چقدر سختی کشیدی پس 

بازم شکر خدا که سلامتیتو به دست اوردی

خیلی بده ادم مریض باشه و دست تنها. من خودم همین حالتارو چند سال پیش تجربه کردم اما دوماه طول کشید تا خوب شدم ریه هامم بدجور درگیر شده بود.

باشه گلم ممنون ازت حتما دمنوشو میخورم 

اینو بهم گفت تا ده هفته هفته ای یکی بخور البته من پریودم شدم دیگه بدتر ضعیف شدم شیر هم میدم بچم فک ...

الهی هر دوتون خیلی اذیت شدین به خودت بعد از این برس تقویت کن چون سیستم دفاعی بدنمون ضعیفه سریع رومون اثر منفی میزاره

ای وای عزیزم چقدر سختی کشیدی پس بازم شکر خدا که سلامتیتو به دست اوردیخیلی بده ادم مریض باشه و دست تن ...

خواهرم اوایل کرونا سال اول بود اومده بود گرفت خدا زحم کرد بهش بچش کوچیک بود ما نگه داشتیم 

من اون موقع بچه نداشتم یه بار حالم بد شد عروسی رفته بودیم گرفتم با اسپری خوب شدم نفسم از سرفه زیاد قطع میشد در کل الان بچه مدرسه مهد کودکیها خیلی ناقل و آلوده اند پخش میکنن 

الهی هر دوتون خیلی اذیت شدین به خودت بعد از این برس تقویت کن چون سیستم دفاعی بدنمون ضعیفه سریع رومون ...

نترس تند تند اب بخور برو توالت ادرارت زیاد بشه خوب میشی تو اب ولرم زنجبیل بزن با ابلیمو عسل بخور هل داری؟دونه های هل و بزار دهنت خیس بخوره میک بزن بعد بخور 

خواهرم اوایل کرونا سال اول بود اومده بود گرفت خدا زحم کرد بهش بچش کوچیک بود ما نگه داشتیم من اون موق ...

نمیدونم کی میخاد این مریضی از مردم دور بشه دیگه خسته شدیم تو زمستون پارسالم همینطور شدم صدامم خیلی خروسک شده بود 

الهی هر دوتون خیلی اذیت شدین به خودت بعد از این برس تقویت کن چون سیستم دفاعی بدنمون ضعیفه سریع رومون ...

یکی اعصاب آروم یکی خواب کافی و یکی تغذیه کامل ایمنی و بالا میبره من مدتیه خوابم بهم خورده کم شده و اعصابم هم ضعیف شده هی دعوا میکنیم  همه اینا موثره 

نترس تند تند اب بخور برو توالت ادرارت زیاد بشه خوب میشی تو اب ولرم زنجبیل بزن با ابلیمو عسل بخور هل ...

اره اتفاقا خیلی اب خوردم را به راه تو دستشوییم. 

همشو دارم غیر از هل میگم شوهرم بگیره 

یکی اعصاب آروم یکی خواب کافی و یکی تغذیه کامل ایمنی و بالا میبره من مدتیه خوابم بهم خورده کم شده و ا ...

اره منم اعصابم به شدت داغونه مام همین بساطو داشتیم خدا رحم کنه امسال این مردامونو عاقل و سر به راه کنه 

منم عصبی که میشم از خوردو خوراک میوفتم خاهر همدردیم