2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین من نامزدم اهل روستا میگه باید روستا بمونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 49 پست

عزیزم دلار امروز یه قیمت فردا ده برابر میشه به نظرت فقط با یکسال همه چیز حل میشه؟

تازه در خوش بینانه ترین حالت اگه فقط یک سال بشه به نظرت میتونی یک سال روستا رو تحمل کنی

از خانواده دور بشی از دوستات دور بشی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب بگو یکسال دیرتر میریم سرخونه زندگیمون تا به برنامت برسیچون ممکنه بعدا خیالش راحت بشه از اینکه تو ...

پس چرا الان‌میگه عقد نمیکنیم🥲 حس میکنم میترسونه

خدایاشکرت❤️

اگر خاستی قبول کنی خاستشو یک جا مکتوب کنید و امضا بکن ک فقط یک سال میمونی نه بیشتر.. چون این بعد ممکنه بزنه زیر حرفش و بهونه بیاره یهو ب خودت میای میبینی 60ساله تو روستایی و.. 

اصلا زیر بار نرو مردم زندگی تو خونه لاکچری نزدیک مادرشوهر رو قبول نمیکنن تو میخوای بری روستا که همه سرشون تو زندگیته. فقط برای کسی که عادت داره خوبه. 

بدتر اینکه تهدید هم میکنه و شرطم میذاره و منت میذاره که باهات ازدواج کنه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
واقعا نمیدونم قصدش چیهولی چه تضمینی وجود داره بعد از یکسال بیاید شهر؟

نمیدونم مشکل اینش نیس

میگم‌چرا میگه عقد نمیکنیم با اینکه چن ساله باهمیم و خیلی دوسم داره

خدایاشکرت❤️

موقع ازدواج خالم و شوهر خالم

شوهرش بهش گفت یکسال فقططط یکسال بیا با من فلان منطقه زندگی کن بخدا بعدش میریم جایی که تو هستی

الان ۱۶ سال از اون یکسال داره میگذره و هنوز نرفتن محل خالمینا

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨