2777
2789
عنوان

استخونام خیلی درد میکنه چیکار کنم

273 بازدید | 33 پست

از ساعت ۱۱ شب تاحالا یه دفعه یه درد بدی از کمر به پایین پیچید تو بدنم حالام ماهیچه های پاهام بدجور درد میکنه کلی مسکن خوردم خوب نشدم هی استخونام ذوق میزنه یعنی کرونا گرفتم؟؟؟

حالم خیلی بده😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم من با همین درد حدود هفت روز پیش شروع شد دیگه شب چهارشنبه سوری تمام بینی و گوش و گلوم شروع به سوزش و عطسه و ابریزش فراوون کرد از درد استخون و سر و عضلات به خودم میپیچیدم مسکن بی فایده بود رفتیم شبانه روزی گفت کرونا هست میخای تست بده من تست ندادم ولی دارو آزیترومایسین و ویتامین دی سه و داد خودمم شیاف دیکلو میزدم و قرص شب و روز میخوردم کمی حس خفگی ام داشتم اسپری دی بی سالین داد که عالی بود اول از درد کمر و پا شروع شد هنوز هم ضعیف شدم بیحال افتادم هیچ جا نرفتم عید

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

عزیزم من با همین درد حدود هفت روز پیش شروع شد دیگه شب چهارشنبه سوری تمام بینی و گوش و گلوم شروع به س ...

وای اخی استراحت کن این مریضی بدجور ادمو میندازه‌

خیلی بده دردش اصلا اروم نشدم اول بدنم یهو یخ کرد و لرز شدید تا چند ساعت داشتم بعدم یهو درد گرف استخونام.

شوهرم چند بار گف بیا ببرمت دکتر اما بدنم یاری نمیکنه که برم

عزیزم به من گفتن مایعات و سوپ مرغ و گرمی بخور سردی نخور و واقعا تاثیر داشت من بی اشتها بودم ولی آب مرغ اونم رون و بال با سبزیجات گذاشتم یه عامه جوشید غلیظ شد خوردم واقعا موثر بود میل نداشتم به زور میخوردم حدود ده روز یا هفت روزه دوره اش الان این ویروس جدید عین سرماخوردگیه مراقبت کنی بهتر میشی

وای اخی استراحت کن این مریضی بدجور ادمو میندازه‌خیلی بده دردش اصلا اروم نشدم اول بدنم یهو یخ کرد و ل ...

برو دکتر یا شوهرت بفرست بره علایمت و بگه حالا منم لرز داشتم بعد شروع شد تعریق یعنی یه جور عرق میریختم از پشت کمر و گردن لباسام میشد خیس من مولتی ویتامین جینسینگم خوردم عالی بود جون گرفتم 

من که کرونا گرفته بودم اولین علایمم استخوان درد شدید بود 

ان شاء الله مال شما کرونا نباشه 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
بیشتر ببینید
عزیزم به من گفتن مایعات و سوپ مرغ و گرمی بخور سردی نخور و واقعا تاثیر داشت من بی اشتها بودم ولی آب م ...

ممنونم عزیزدلم بابت صحبتات فردا درست میکنم حتما

باورت میشه دلم‌میخاد از درد گریه کنم پاهام خیلی یخه دوباره لرز افتادم.

بازم ممنونم که وقت گذاشتی برام ❤

چرا مسکن تجویز نکرد؟

نمیدونم یعنی راستش برا من دو سه روز اول مسکن موقت درد و کم میکرد باز درد میومد سراغم ولی حتما سوپ مرغ بپز هیچی مثل آب مرغ خوبت نمیکنه مرغ و با استخوناش و هر چی سبزیجات داری بدون رب و روغن بزار اینقدر بجوشه له بشه آبش و بخور جون میگیری زنجبیل یادت نره

برو دکتر یا شوهرت بفرست بره علایمت و بگه حالا منم لرز داشتم بعد شروع شد تعریق یعنی یه جور عرق میریخت ...

خیلی سنگینشو گرفتی پس بازم خداروشکر رفع شد .

نمیدونم بهتر نشدم دیگه باید برم.

پاشم یه ویتامین د۳ بخورم