2777
2789
عنوان

ازدواج کردم که مستقل باشم بدتر شد

1301 بازدید | 79 پست

من یه پسرخاله دارم ۱۴ سالشه واقعااااا بی ادبه و پرو هست 

بارها به همسرم تو جمع بی احترامی کرده هیچی نگفتیم به احترام خاله ام ،بیچاره همسرم تا حالا دررموردش هیچ اعتراضی هم نکرده ، یکی یه دونه هم هست مامانش اینو گه خالص بار آورده 

حالا امشب همه خونه مادربزرگم شام بودیم این شروع کرد به خود من چرت و پرت گفتن ، چند بار بچه ام خورد زمین گفت پون ذاتت خرابه بچه ات میوفته منم با خنده و شوخی ردش کردم 

باباش بهش تشر زد 

مهمونی تموم شد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پامونو نذاشتیم خونه مامانم زنگ‌زده تو نباید با فلانی دهن به دهن شی تو چیکار داری و اینا 

فرداشبم خونه همینا کل فامیل دعوتیم 

گفتم من فردا نمیام اصلا دلم نمیخواد باهاشون رفت و آمد کنم زور که نیست 

باز برگشته میگه فامیل رو به هم نزن 

میدونم فردا هم پدرمو در میاره تا برم 

نمیخخخخخوام خدایا چه بهونه ای بیارم نرم 

نه اصلاااا ولی جلو باباش حرفی نمیزنه ، از باباش میترسه پیش اون موشه

نرو

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
بیشتر ببینید
مامانم میکشه منو اگه حرفی بزنم

شوهز داری

بچه داری

هنوز ب ننت جواب پس میدی؟!

فردا دست شوهر و بچتو بگیر برین خیابون بگردین هرچقدرم زنگ زدن جواب نده ببینم میخان چیکار کنن!!

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !