2777
2789
بگیر محشره ما کل غذاهامون شده با اینن سرخ کن

میشه بپرسم چطوری از سرخکن استفاده میکنی؟ مال من خیلی خوبه مارگ خوبم هس 

ولی غذا ها مو مرغ‌و این‌چیزا بذارم داخلش بدون‌روغن خیلی خشک و سفت میشه باید حتما یکم روغن بریزم

کیک و این چیزا هم که نمیشه

میشه بپرسم چطوری از سرخکن استفاده میکنی؟ مال من خیلی خوبه مارگ خوبم هس ولی غذا ها مو مرغ‌و این‌چیزا ...

ببین یه کاغذ های مخصوص سرخ کن که هست بذار تهش یه بار مصرف هستن ... 

بعد مرغ یا کیک و هر چی میخوای داخلش بذار خیلی خوب میشه 

ارع روغن بزنی خیلی خوب میشه اون طوری رژیمی میشه و سفت 

ولی در کل خیلی چیز بدرد بخوریه 

مثلا ما سیب زمینی بادمجون هر چی بخوایم برای غذا هم سرخ کنیم میذاریم داخلش ...

برای گرم کردن هم به جای فر و... از این استفاده میکنم سریع تره

یه نسخه پرشور از خودم داشتم که نمیدونم چطور ولی از دستش دادم.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ممنون 85ولی در کل اشتباهه تلویزیون 50 اینچ بیشتر خریدن اشتباهه

من خونه م کوچیک ولی دلم تی وی بزرگ میخواد مثلا ۷۵

خونه ت چند متر ؟

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
جارو رباتیک ۱۶ پرومکس(البته هدیه بود)

خوب نیس جارو رباتیک؟ برا جهاز میخام بخرم

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

بیشتر ببینید
منم در حال تحقیقاتم. یه کم سرچ کردم ولی ظاهرا برای فرش کثیف خیلی انرژی بر هست مثل این که با دست شامپ ...

من خریدم چند روز دیگه به دستم میرسه بیا تو تاپیکام ازم بپرس 

من فرشام روشنه زود لکه میشه وگرنه در کل تمیزن

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

مینی دوربینی که همون لحظه عکس هم چاپ میکنه، چهارتومن خریدم، از اون رنگی ها، حالا مجبورم واسه اینکه دلم نسوزه از گربه ها و درخت ها و آسمون خیابون عکس بگیرم و چاپ کنم، چون هیچ خاطره قشنگی تو زندگیم اتفاق نمیفته که بخوام ثبتش کنم، فقط یه لحظه دلم خواست بخرمش:) 

سُلِداد؛ اسمی با ریشه لاتین و هم‌چنین اسپانیایی، از ریشه‌ی solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

خیلی سخته و ضرر... ولی جز فروش هم راهی نیست. احتمالا سال دیگه بفروشم. یه کم جمع و جور کنیم پول. هنوز ...

وای خیلی سخته واقعا رو اعصاب ترین چیز دنیا همسایه نفهمه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
بیشتر ببینید

یه مرطوب کننده برای پوست های چرب گرفتم در حالی که پوست خودم نرمال بود سه بار استفاده کردم صورتم رو پوسته پوسته میکنه ۱۶۰پولشو دادم شاید برا تابستون بتونم ازش استفاده کنم

این دنیا هر چه قدرپر از بدی باشه آخر این خوبیه که پیروز میشه

یه چاقو خریدم ،سایت میدادم ۳۵۰یه مرتیکه فروشنده بهم داد۶۰۰🥲حتما میرم سراغش 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
بیشتر ببینید
یه چاقو خریدم ،سایت میدادم ۳۵۰یه مرتیکه فروشنده بهم داد۶۰۰🥲حتما میرم سراغش

شاید چاقوی  سایت تقلبی بوده این اصلی باشه زود قضاوت نکن

شاید چاقوی سایت تقلبی بوده این اصلی باشه زود قضاوت نکن

واقعا ،نمیدچنم آخه مارکش یکی بود ،امیدوارم 

البته رو تایر ماشین امتحان کردم قشنگ جر میداد 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
بیشتر ببینید
واقعا ،نمیدچنم آخه مارکش یکی بود ،امیدوارم البته رو تایر ماشین امتحان کردم قشنگ جر میداد

بیشتر مواقع اون چیزی که اینترنتی تبلیغ میشه با  چیزی که دستت میرسه فرق می‌کنه

سبزی خرد کن بزرگ یبارم استفاده نکردم مزخرف

من دارم و برام قابل استفاده هست.گاهی اوقات خودم سبزی میگیرم آماده میکنم برا چند وعده

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰