2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

۴۰ تومن دادم برای فرش شو امیدوارم کاربردی باشه

منم در حال تحقیقاتم. یه کم سرچ کردم ولی ظاهرا برای فرش کثیف خیلی انرژی بر هست مثل این که با دست شامپو فرش بزنی یا هم باید ماهی 1 بار 2 ماهی یکبار استفاده بشه

چرا ۳ ونیم لیتری هم هست یمقدارکوچیکتره جمع وجورترهکاسه استیل بگیرید حتما

باشه عزیز . خودمم میخوام به امید خدا استیل بگیرم اما نمیدونم ۲ لیتری خوبه یا ۳ونیم .

برای کارای روز مره مثلا کتلتو کوکو و.... میخوان 

چرا ۳ ونیم لیتری هم هست یمقدارکوچیکتره جمع وجورترهکاسه استیل بگیرید حتما

هنوز دارم جواب میدم از دیروز 😅😄🤣

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خیلی سال پیش پول دادم گینار خریدم

درصورتی که نه کلاس میرم نه بلدم😐

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
نه جان دل حتی پولی که دادم رو دادیم گرفتیم تو اوج قیمت هنوز پرنکرده همون پارسال طلا گرفته بودم الان ...

خب چرا اجازه دادید بهتون حرف بزنن؟ الانم دیر نیست یا عوضش کنید یا اراده کنید که رانندگی کنید. والا. ما آرزومون ی ماشین معمولی بخریم. شوهرتون یعنی رانندگی نمیکنه؟ 

خب چرا اجازه دادید بهتون حرف بزنن؟ الانم دیر نیست یا عوضش کنید یا اراده کنید که رانندگی کنید. والا. ...

اجازه صحبت دیگران دست من نیست واقعا که تعیین کنم چی بگم چی نگن کسی که بی شخصیت باشه حرف میزنه با اجازه من کار نداره متاسفانه این ماشین خودم هست همسرم برام گرفتن ایشون خودشون دارن .... 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من مثلا مواد کتلت پیاز سیب زمینی چرخکرده ادویه میریزم توش قشنگ یکدست میکنهیابخام کوکو درست کنم سریع ...

عزیزم من خیلی وقته دنبال یه غذا ساز خوبم برند غذاسازت چیه برم عینشو بخرم

ممنون میشم راهنمایی کنی

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید
ن دیگه ۲لیتری خیلی کوچیکهجاریم ۳ونیم لیتری داره اونم خیلی راضیه

ممنون مثلا برای مواد کوکو ۳ و ۴ نفر ۳ونیم خوبه؟ 

مواد کم مثلا یکی دوتا پیازم بخوایم تو ۳ونبم میشه؟ 

کم باشه نمیره کناراش گیر کنه؟  

ببخشید زیاد میپرسم . میخوام به کاربردیشو بخرم نره گوشه اشپزخونه. 

بعد اینکه شما ۳ کارع دارید؟ ۳ کاره بهتره از فقط خرد کن؟