2777
2789
عنوان

حالم از شوهرم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1696 بازدید | 68 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بیا بعد یه سری احمق اومدن طرح ۱۴ تا شدن مهریه راه انداختن خب برای احمقای ابلهی مثل این ادم چیکار باید کرد با این قوانین مسخره که هیچ حقی به زن نداده جز مهریه اینجا میشه ترسوند طرفو از ترس مهریه حداقل لالمونی میگیره

هرکس سنه اولدوز دئیـــه اؤزوم سنه آی دئــــــمیشم🫠♥️

تا ۷ سالگی میتونی پیش خودت نگهش داری فکر کنم بزن تو گوگل برات میاره یکم بزرگ ترم شد میتونه انتخاب کن ...

یعنی بعدش از خودش میپرسن یا باید با پدرش باشه؟ درد من یکی دوتا نیس که از اون طرفم خانواده خودم حمایت نمیکنن چون طلاقو بدمیدونن یه بار خواستم طلاق بگیرم گفتم میرم سرکار خونه مستقل میگیرم گفتن حق نداری خونه مستقل بگیری باید بیای اینجا خودشم بچه رو بدی به باباش چون میدونن شوهرم هر روز میاد دم درخونه وآبرو ریزی میکنه براهمون گفتن دیگه پشیمون شدم از طلاق ....اگرم بخوام باید کارکنم پول جمع کنم تا بتونم طلاق بگیرم 

بیا بعد یه سری احمق اومدن طرح ۱۴ تا شدن مهریه راه انداختن خب برای احمقای ابلهی مثل این ادم چیکار بای ...

این احمقا از مهریه هم نمیترسن مهریه من ۴۰۰ سکه اس ولی به چه دردی میخوره؟؟؟ یه بار گفتم گفت قانون ۱۱۴ سکه قبول میکنه زندانم که دیگه نیس اونم قسط بندی میکنه 😑

یعنی بعدش از خودش میپرسن یا باید با پدرش باشه؟ درد من یکی دوتا نیس که از اون طرفم خانواده خودم حمایت ...

دقیقا نمیدونم بزن تو گوگل ولی من عمم طلاق گرفت از بچه هاش پرسیدن میخوان با مامانشون باشن یا باباشون بعد خانوادت ممکنه درکت نکنن اگر باهات مخالفت کردن خودت رو سرکار خونه برا خودت و دخترت بگیر یا اگر مهریه داری بزار اجرا

این احمقا از مهریه هم نمیترسن مهریه من ۴۰۰ سکه اس ولی به چه دردی میخوره؟؟؟ یه بار گفتم گفت قانون ۱۱۴ ...

واقعا 💩 تو این قوانین مسخره هرچی هست به نفع مرده زن دستش هیچ جا بند نیست 💩تو قوانیننننن این کشوررررررر

دقیقا نمیدونم بزن تو گوگل ولی من عمم طلاق گرفت از بچه هاش پرسیدن میخوان با مامانشون باشن یا باباشون ...

مهریه دارم ۴۰۰ سکه اس ولی اگه بزارم اجرا بایدطلاق بگیرم دیگه اونم چیزی نداره که شوهرم فقط یه ماشینه به اسمش چه جوری میخوا مهریه بده فوقش میخوان عین گداها ماهی ۲ ۳ تومن بدن بهم

مهریه دارم ۴۰۰ سکه اس ولی اگه بزارم اجرا بایدطلاق بگیرم دیگه اونم چیزی نداره که شوهرم فقط یه ماشینه ...

خوب دیگه طلاق بگیر بعد با مهریه ت برای خودت خونه بگیر سرکار هم برو ۲ ۳ تومنم از اون ماهی میگیری

واقعا 💩 تو این قوانین مسخره هرچی هست به نفع مرده زن دستش هیچ جا بند نیست 💩تو قوانیننننن این کشوررر ...

دقیقا همینه یه کاری کردن که زن دستش به هیچ جا بند نیس یکی از فامیلای همسایمون طلاق گرفته بود چون خونه پدرشوهربودن میخواست خونه جدا بگیره شوهرش کارشون به طلاق رسبده بود بعد قاضی گفته بود توحق نداری بگی کجا زندگی کنین شوهرت هرجابرد تورو باید بری اونجا زندگی کنی😑😑😑انگار زمان برده داریه تف تواین قانون خلاصه اخرش مهریه هم نداده بودن وطلاق گرفته بود 

دقیقا همینه یه کاری کردن که زن دستش به هیچ جا بند نیس یکی از فامیلای همسایمون طلاق گرفته بود چون خون ...

خدا لعنت کنه کسی که این قوانین مسخره رو نوشته 

صد درصد که از نظر عقلی مشکل داشته هرکسی بوده

خوب دیگه طلاق بگیر بعد با مهریه ت برای خودت خونه بگیر سرکار هم برو ۲ ۳ تومنم از اون ماهی میگیری

میترسم 😭😭 اخه تنهایی که نمیشه باز اگه خانواده پشتم بودن یه چیزی اونقد طلاق رو برام بزرگ کردن که کلا میترسم از طلاق ...ازاینکه طلاق بگیرم نتونم زندگیمو بچرخونم خانواده هم ولم کنن کلا خیلی برام ترسناکه اگه تنها بودم راحت بود طلاق میگرفتم میرفتم خونه بابام ولی با بچه سخته اگه طلاقم بگیرم باز باید یکی باشه که بچمو نگه داره که من برم سرکار خانواده خودم که میدونم گردن نمیگیرن 

خدا لعنت کنه کسی که این قوانین مسخره رو نوشته صد درصد که از نظر عقلی مشکل داشته هرکسی بوده

آره واقعا انگار زنا حق زندگی ندارن باید کور وکر ولال باشن وفقط به آقا سرویس بدن وحمالی خانواده شوهرو بکنن😑😑😑ولی خانومای زرنگم پیدا میشن خوش به حالشون