2777
2789
جارو گرد هست گلم خونه مستطیل نمیتونه گوشه های خونه رو جارو کنه برای من از بهترین هاش هست و ۶۰ تومن خ ...

ممنون از پاسختون

اختلاف سطح بین فرش و سرامیک چطور؟ اونو براحتی می تونه عبور کنه؟

یا اگه پله داشته باشه از پله میفته یا هوشمنده؟

ممنون میشم جواب بدین

چون خونم در صدد خریدنش هستم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حس میکنم سرخ کن

برای ما خیلی کاربردیه 

هرکی به اسم کاربریم اشاره کنه<مادر سه نقطه> هست😊اگه بلدی با منطق حرف بزن، اگه بلد نیستی دیگران هیچ علاقه ای به فهمیدن شعور پایین شما ندارن ؛)))

من از ۱۸ سالگی تا ۲۶ سالگی که مجرد بودم ماشین داشتم میرفتم میومدم بعد ازدواج دیگه همسرم داشت فروختم ...

اصلا توی کتَم نمیره انقد داری به حرف مردم اهمیت میدی و داشته ی به اون خوبی و پرکاربردی رو حروم میکنی 😐😐😐 

هر چی ام میگن همون جوابارو میدی، باورم نمیشه واقعا 🤦

همه مون ماشالا اطرافمون آدمِ حرف مفت زن و یاوه گو داریم به تعداد زیاااااااد ، قرار نیست به واق واق هر سگی اهمیت بدیم که

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید
اصلا توی کتَم نمیره انقد داری به حرف مردم اهمیت میدی و داشته ی به اون خوبی و پرکاربردی رو حروم میکنی ...

خوب علتش رو میگم به هرکسی یک جوابی بدم به نظرت دروغ نگفتم؟! تازه دوستان رفتن تاپیکهای پارسالم رو خوندن ...

گفتم یک سری حرفها شخصیت و شرافت و نجابت آدم رو مورد توهین قرار میده شاید برای یک سری عادی باشه ولی برای من این طور نیست قطعا که هرکسی هرچیزی دوست داشته بگه چون خودم اون آدم نیستم و احترام و حرمت برام خیلی مهمه 

ولی خوب حرفهای دوستان برام خوب و انرژی بخش بود احتمال زیاد تو سال جدید ازش استفاده کنم 😊😅😄

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ببخشید ولی من دیدم بلاگر ها سرخ کن فیلیپس دارن یه روز سیب زمینی سرخ میکنن یه روز مرغ .ووووو....هر رو ...

به مارک و اینا نیست،، منم دارم و خیلی راضی‌ام،، بخدا هرچییی بگی میپزم توش😅

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

کتونی عروس برای عروسیم  سفارش دادم روش کارکردن مروارید این چیزا  تحویل گرفتم مثل سنگ سفت بود  سایزپامو سفارش دادم اما انقدر سفت بود پام نمیرفت خوب. نپوشیدم همونجاگذاشتم