2777
2789
تینت رژ گونه تا میزنم خشک میشه فرصت فید کردن نمیده ۷۰۰ تومن🥲هر وقت میبینمش اتیشششششششش میگیرم

واای😵‍💫😵‍💫😵‍💫۷۰۰ تومن برای تینت زیاده.حق داری من نهایت ۱۵۰ میگیرم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تینت رژ گونه تا میزنم خشک میشه فرصت فید کردن نمیده ۷۰۰ تومن🥲هر وقت میبینمش اتیشششششششش میگیرم

قبلش یه قطره رو اونجا که میخوای رژگونه بزنی روغن نارگیل بزن و بعد رژگونه بزن فیدش کن. البته من اینکارو با رژ لب میکنم چون لبمو خیلی خشک میکنه

گوشی ایفون یه شال هشتصد تومنی که به اولین شستشو تبدیل به کهنه و اشغال شد و خیلی چیزای دیگه

گوشی ایفون ک طلاس عزیزم ..هیچوقت ارزشش رو از دست نمیده ..خواهرم ۱۳ پرو زمان خودش خرید ۵۰ 

فروختش ۱۰۰ وقتی ک گرون شد و ریجستری ۱۴ نیومده بود 

چی میشد اگه به خدا میگفتم یا اونو بم بده یا جونمو بگیر 

گوشی ایفون ک طلاس عزیزم ..هیچوقت ارزشش رو از دست نمیده ..خواهرم ۱۳ پرو زمان خودش خرید ۵۰ فروختش ۱۰۰ ...

اره قیمتش بالا میره افت قیمت نداره ولی من برای استفاده گرفته بودم که اصلا از کارکردش خوشم نیومد دلم سامسونگ می‌خواد بازم😑

واای😵‍💫😵‍💫😵‍💫۷۰۰ تومن برای تینت زیاده.حق داری من نهایت ۱۵۰ میگیرم

گفتم خوب باشه ظاهرش انقد شیکه ها ولی ی ذره بزنی تا قیام قیامت مثل تاتو مینونه رو صورتت پاک نمیشه😂

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...
اره قیمتش بالا میره افت قیمت نداره ولی من برای استفاده گرفته بودم که اصلا از کارکردش خوشم نیومد دلم ...

عادت میکنی منم ۷ پلاس داشتم ..اوایل خوشم نیومد ولی بعدا عاشقش شدم 

گفتم خوب باشه ظاهرش انقد شیکه ها ولی ی ذره بزنی تا قیام قیامت مثل تاتو مینونه رو صورتت پاک نمیشه😂

دقیقا. اصلا نمیره

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
قبلش یه قطره رو اونجا که میخوای رژگونه بزنی روغن نارگیل بزن و بعد رژگونه بزن فیدش کن. البته من اینکا ...

اخه اونجوری ام ممکنه به صورتم نسلزه جکش بزنم بعد خیلییییییییی مزخرفه باید دوروز تو روغن نارگیل بخوام تا ی ذره از تینت ارو رو صورتم بزنم 

این همههههه لوازم ارایش خریدم هیچ کدوم مثل این مزخرفو چرت نبود

گوشی ایفون ک طلاس عزیزم ..هیچوقت ارزشش رو از دست نمیده ..خواهرم ۱۳ پرو زمان خودش خرید ۵۰ فروختش ۱۰۰ ...

پلمپ نگه داست یا استفاده ام کرد؟

پلمپ نگه داست یا استفاده ام کرد؟

استفاده کرد منتها خیلی کم ..

در کل ی سامسونگم کنارش داشت ..به همین خاطر هلث باطریش زیاد پایین نیومد 

اخه اونجوری ام ممکنه به صورتم نسلزه جکش بزنم بعد خیلییییییییی مزخرفه باید دوروز تو روغن نارگیل بخوام ...

اره ممکنه نسازه ولی امتحانش ضرر نداره یبار تو خونه چند ساعتی بزن ببین چطور میشه . یه دوست دیگه هم داشتم پوستش خیلی خشک بود اون قبل ازینکه کرمپودر بزنه سرم میزد و خیلی قشنگتر کرمش فید میشد