2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 133723 بازدید | 1544 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرت یا بیماری روانی داره یا اعتیاد به مواد صنعتی یا خیلی فیلم و پدرسوخته اس در حال خیانت و زیر ابی رفتن و اینطوری فیلمت کرده ،ازین سه تا حالت خارج‌نیست. شما هم فکر نون کن که خربزه اب هست ،جونتو بردار ببر تا خودتم مریض نشدی زیر دست این مرد،و پای یه بچه بی گناه به زندگیت باز نشده که اون موقع داستان غم انگیزتر میشه

.

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
بیشتر ببینید
تقصیر مادرم هست بخدا انقد گفت فرصت بده درست میشه سرسری گرفت بدبخت کرد منو

همیشه دنبال مقصریم خودت انتخاب کردی خودت عاشقش شدی حالا اگ همین مادر مخالفت می‌کرد تااخر عمر میگفتی خیر نبینی مادر نذاشتی ب عشقم برسم

درسته میگفت یه همکار دارم معتاده باهاش هستم بعد از اون ازش پرسیدم گفت نه همکار معتاد ندارم !

معتاد شده

خدایا به قلبم ارامش بده به روحم ارامش بده عزیزانم را فرزندانم راه به حرمت پاکی حضرت فاطمه زهرا س حفظ کن تقدیرشان را خوب مقدور بفرما خدایا خودت کمکمون باش پناهمان باش