2777
2789
عنوان

بچه های شماهم شکموان☹️😐خسته شدم دیگه مدام براشکمشون دعوامیکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 110 پست
منم یک ساعت پیش زدمشون خودم باید التماسم کنن ی چیزی بخورم بااینکه باردارم پدرشون که اصلا فقط ناهار م ...

دقیقا چقدشرایطتت مثل من ☹️

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است

پسر اول من خیلی بد غذاست اونقدر دعوا ذاریم باهاش که اعصابم دیگه ضعیف شده بخدا روانی شدم 3 سال و نیمه هست از همون اول بد غذا بود تا الان دومی برعکسه سر شکمش دعوا داره 23 ماهشه من اذیتی که سر نخوردن اولی کشیدم قابل مقایسه با خوردن دومی نیست بخدا بچه بد غذا ندیدی اینجوری میگی اگه داشتی روزی صد بار شکر میکردی 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پسر اول من خیلی بد غذاست اونقدر دعوا ذاریم باهاش که اعصابم دیگه ضعیف شده بخدا روانی شدم 3 سال و نیمه ...

چرادخترم تا3سالگی بدغذابودهیچی نمیخوردیهووازین روبه اون روشد😐

ما بچه هامون فرارین از غذا .. البته خاهرزادهام .. هزارررتا وعده جایزه و بیرون بردنو خرید باید بدی تا ...

بچه بدغذافقط بی محلی جواب من اولی بدغذابودالان منوهم میخوره

کاش بچه های منم اینجوری بودنپسرای من کلا فتوسنتزگرن غدا نمیخورنمثلا ب کوچیک میگم بیا ناهار میگ مگ دی ...

عزیزم محل نزاردخترمنم بچه بودهمین بود

غذاهای مقوی بهشون بده ک کامل سیر بشن مثلا میان وعده خرما رو با مغزیجات بهشون بده و شیر تا وعده ی بعد ...

شیرنمیخورن ولی چیزای دیگه چرامیخورن