2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 134856 بازدید | 1556 پست

عکس العمل مامانش چی بود؟؟؟ 

مامانش همیشه به پسرش زنگ میزنه؟؟ 

منکه میگم رفته خونه مامانش بهش گفته به تو زنگ بزنه اینجوری بگه که تو نگرانش بشی 

درکل آدم مریضیه

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم همینو فکر می‌کنم ولی هیچ مدرکی ندیدم هیچی که بتونم ثابت کنم

بره برنگرده.مرتیکه بی همه چیز.بی غیرت.کی زنش رو ول میکنه.جلو چشمم بود تحویل برادران صدو ده میدادم.به پارس کردن بیفته

کاش بره برنگرده

زندگیتو این دیونه زیرورو کرده

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید

احتمالا با دوست دخترش رفته مسافرت چندروز دیگه میاد

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

بیشتر ببینید

اسی جان اول اینکه بهت بگم منم شرایطم تا حدودی شبیه به شماست شوهرنامردم هم خائنه هم اعتیاد داره هم آخره دروغ گویی و دو روئیه قشنگ درکت میکنم

دوم اینکه خودتو بیخودی خسته نکن این جور مردا هیچ وقت عوض نمیشن فکراتو بکن میخوای یه عمر تحقیر شی بهت خیانت شه میخوای از دست یه مرد مریض روانی زجرکش بشی؟ بشین زندگی کن وگرنه پیه همه چی رو به تنت بزن این آشغالو از زندگیت پرت کن بیرون وگرنه هیچ وقت رنگ ارامشو نمیبینی تو زندگیت

وای به جوانی های ستایش نظر داشت یا پیری ؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید