2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 133726 بازدید | 1544 پست

خدایی اونجا که با ستایش ....رو درک نمی کنم .ستایش حرمت داره نه لذت 😂فکر نکنم فکرت درست بوده راست گفته که حسش به خودته ....واینکه حس می کنم بس گیر دادی به شوهرت خسته میشه هر از گاهی می‌ره ریلکس کنه حالا در خوشبینانه ترین حالت ممکن ریلکس کردنش این جوریه که یا می‌ره خونه مادرش یا خونه دوستی با جایی که کسی ازش خبر نداره .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

راستش پدر ندارم مادرمم کلا بیخیال همه چی شده برادر هم نا تنی هستن خیلی براشون مهم نیست اینم دیده این ...

توروقران هرگز باردارنشو 

نگی باردارشم بهتر میشه یا دلش میسوزا 

نه ذات لجن لجنه 

درسته خیلی اصرار داشت چند ماه دیگه اقدام کنیم واسه بچه داری نمی‌دونم اینکه نمیخواست باشه بچه چی بود ...

نیاریا

شوهر من میگه بچه دوم میخوام

گفتم من هرگز نمیخوام دوباره از تو بچه دار بشم

همون یک بار واسه هفت پشتم بس بود...

تو هم خودتو نجات بده

البته از حق نگذریم شوهرم پدر خوبیه

جونش برا بچه م در میره

ولی اصلا همسر خوبی نیست

اصلا

مادرم انقد گفت صبر کن درست میشه الانم میگه صبر کن درست میشه فقط از ترس حرف مردم داره منو خاک میکنه و ...

با طناب پوسیده مادرت تو چاه نرو عزیزم وضعیت زندگیت اورژانسیه ترس رو بذار کنار و پاشو برای خودت کاری کن

خدایی اونجا که با ستایش ....رو درک نمی کنم .ستایش حرمت داره نه لذت 😂فکر نکنم فکرت درست بوده راست گف ...

دیگه ستایش اخه با اون لباسهای تیره قیافه بدون ارایش و چاق و چله به خدا مردهای ایرانی مریضن

اگه مث ما انتخاب اشتباه نکنی لذت میبریاطرافم همه خوشبختن همه نترس فقط موقه خواستگاری اصالت و فرهنگ خ ...

من برادر یا مردی ندارم بره تحقیق بابامم فقط مسجد میره..چطور آمارشو در بیارم

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..