2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 135027 بازدید | 1556 پست

حالا چیکار کنی؟؟ به نظرم آب دستته بذار زمین برو پیش روانشناس بررسیت کنه ببینه کجای زندگیت و در اثر چه اتفاقاتی عزت نفس و سلامت روانت دزدیده شده که اولا همچین مردی رو انتخاب کردی و ثانیا الان مستاصلی که باهاش چکار کنی؟؟؟؟ دختر خوب تو عقلت مسخ شده بهیچ وجه توان دیدن واقعیتهای وحشتناک زندگی مشترکت رو نداری و توی خیالات و وهم داری زندگی میکنی وگرنه همین الان همین الان اثاثت رو جمع میکردی و ازون خونه میزدی بیرون پشت سرتم نگاه نمیکردی! اگه حرفات واقعی باشه این بنده خدا مشکل روانی حاد داره ولی تو گیرنده هات خاموشه اصلا نمیگیری چه خبره

رفته مسافرت سر و کله اش پیدا میشه

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بازی روانی راه انداخته شاید مواد میزنه حال به حال میشه شایدم کسیو پیدا کرده سرش گیج رفته از این مرد زندگی در نمیاد اول تهشو در بیار دلیلش چیه اگه قابل تحمل و ترمیم نبود جدا شو

خدایا کمکم کن مادر بشم 🤲📿

شما همون موقعه که کارت رو میخواست ازت بگیره باید ولش میکردی.

هیچی دیگه طلاق بگیر با این نمیتونی زندگی کنی 

اصلا نميتونی 

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید

اخه خواهر من این چه زندگیه 

ما آدما مگ چقدر عمر می کنیم ک زندگی مونو پای آدم اشتباه بزاریم

۵۰ سالت شد بعد دیگه پشیمونی فایده ای نداره هااا

دست بزن داره دیونه هم ک هست  اخه چه آینده ای قراره با این آدم بسازی هم شوهرت هم خانوادت رو ول کن برو دنبال کار و سرنوشت خودت  این همه بلا سرت آورده  عید تو رو تنها گذاشته رفته  بخدا اگ بمونی باهاش و ادامه بدی نمی تونی از کسی گله کنی تقصیر خودته

منم همینو فکر می‌کنم ولی هیچ مدرکی ندیدم هیچی که بتونم ثابت کنم

بجای اینک تو جمع کنی بری برعکس شده 

مگ خودتو از سر راه اوردی 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید
راستی اسی..مشخصه شوهرت از نظر روانی مشکل داره..بحث خیانت نیست.شاید دو قطبی چیزیه...چند روز صبر کن اگ ...

دقیقا نظر منم اینه نه بحث خیانته نه اعتیاد . شوهر اسی یه اختلال روانی داره . 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
بیشتر ببینید
دوستان من خیلی خستم سرم درد می‌کنه نیاز به خواب دارم یکم بخوابم بلند بشم فکرمو جمع کنم میام بهتون جو ...

خدا به دلت آرامش بده و بتونی برای زندگیت تصمیم درستی بگیری 

من حس کردم شوهرت دو قطبی هست زندگی با اینا عذاب محضه خودتو نجات بده اگه یه درصد احتمال آرامشت بود این حرفو نمی گفتم فقط خودتو نجات بده 

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

بیشتر ببینید