2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 133726 بازدید | 1544 پست
الان خونه خاله یا عمه و یا مثلا دایی و اینهاست

راجب من چه فکری می‌کنی ؟

به نظرت حق دارم یا ؟؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه من میگم در حال حاظر فقط ارامشتو حفظ کن،ببینید حتی وقتی دزد میزنه ب خونه ادم،وقتی زنگ میزنی ب پلیس ...

دقیقا مادرم می‌گفت ولش کن آروم باش 

چیزیت نشه سلامتیت به خطر بیفته 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
اینایی که گفتی واقعی بود؟؟واقعا این همه مشکلات داشتی؟بخدا باورم نمیشه

همه رو داشتم حتی بیشتر ولی جا نشد بگم 

بیشتر ببینید
دقیقااا کاش کمی صداقت داشت به حرفاش دلم گرم میشد الان داره با خودش نقشه می‌کشه چطور خام کنه منو مثل ...

مگه زنگ زده از کجا دونستی میخواد خامت کنه،خام چی بشی ،چی ب اون میرسه تو خامی شما،خودت همه چیز رو از اول چک کن،دلیل این اتفاقات رو پیدا کن،پیدا کن چون مسیر اینده ارتباط داره ب گذشته.ب حرفای ما اکتفا نکن شاید افسردگی گرفته،مثال میگم،شایددرگیر مشکلی از اعضای طایفه یا دوستاسه،ببین گیج و گنگ نباش که صداها رو حتی نشنوی،تواین دنیا باید چشم بینا،گوش شنوا داشته باشی،خودتو ناراحت نکن،بخدا شرایط فوق شرایط شما رو خیلیا گذروندن،شرایط بسیییار بسیییییار عجیبی بوده،اگر زبان روانکاوی داشته باشی،نه زبان کارآگاه بازی و دلخوری و خاله زنکی و چرا چرا ،ب جاهای خوبی میرسی،نهدفقط ب علت میرسی،بلکه ب پایان اون مشکلات هم می‌رسید انشالله.از خدا براتون خیر میخوام،عاقبت بخیرشید انشالله،فقط نذار شیطان قلبت رو سیاه کنه،اون یکروز عاشقت بوده ،اکثر آدما ذاتا بدنیستن،فقط پنهانکارن،و این خیلی بده،دنبال هوس هم آدم بره،هوس هم زمان داره،اکثرا سرشون ب سنگ میخوره،اعتیاد هم خیلیا یه مدت رفتن توش و تشریفشو آوردن بیرون،فقط ذهنتو درگیر این دوتا چیز نکن،ببین آلانیا عاشق نمیشن،فقط به از این نشد اون یکی تبدیل میشناینو گفتم بخندیم😄،درست میشه،بهت قول میدم 

وا یعنی چی این دیگه چه زندگیه، من رفتم خدافظ ☹️مگه مجرده مجردشم زنگ میزنه مامان رفتم شمال نگران نشوی ...

رفته رفته بدتر میشه 

واقعا از تحمل من خارجه 

رفیق بازی خودشم مجردی 

وقتی من خونه تنهام جند روزه روی بیرون ندیدم 

بیشتر ببینید
به امید خدا موفق باشی عزیزم

مرسی گلم 

بیشتر ببینید
عزیزم تاپیک های *بانو آرتمیس * رو دنبال کن، اونجا خیلی از خانم ها هم مشکلات شون رو مطرح کردن و ایشون ...

مرسی گلم وقت کنم چشم 

بیشتر ببینید
بود و نبودش فرقی هم می‌کنه ،اینم مثل گم شدن شناسنامه ها ی نشونه بدون ، برو قفل ها را عوض کن ی فکر ...

آره خدایی 

الکی الکی بدبخت شدم 

بیشتر ببینید
اگر میخوای زنگ بزنی پلیس الآنم میتونی زنگ بزنی فقط شماره پلاک ماشینشو آماده کن

ندارم راستش 

بیشتر ببینید
دقیقا مادرم می‌گفت ولش کن آروم باش چیزیت نشه سلامتیت به خطر بیفته

نمی‌خواد همسرت رو ول کنی،منظور این اتفاقه،بخدا برمیگرده دنیا خیلی بزرگه و یه وقت آدما همو گم میکنن و دنیا خیلی کوچیکه چون یهو باز همو یه جا پیدا میکنن،بازی دنیاس چیزی نیس

حتما یه تست اعتیاد بگیر ازش احتمالا گل بکشه که گل تو آزمایشم نشون نمیدن چون رفتارش خیلی نوسان داره ط ...

چه جوری تست بگیرم هر جوری که شده مشخص بشه ؟

بیشتر ببینید
چن سالتونه

۲۶ سی 

بیشتر ببینید