2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 131802 بازدید | 1494 پست
عالی گفتی ممنونم 🥹🥹

حرفها رو ول کنید یکی میگه معتاد شده یکی میگه خیانت،بابا جان اگ حدس بزنی والا جایزه نمیبری،حدس رو بذارید کنار،یکی میگه پربازدید شدی😂مشهور شدی رفت😄 از گلزارم مشهورتر.عزیزم آرامش تنها مونس تنهاییه،اونو بیرون نکن هرگز در هیچ شرایطی،زندگی ادامه داره،زمان قدیم یه مرد زن می‌بره تو آبادی ما،خلاصه زن خودش قهر می‌کنه می‌بره خونه یکی از فامیلاسون،اون فامیله میگه غصه نخور اول و آخر اون خونه جای توست.یه چیز بگم،شما که از جان تکون نخوردی،پس شرمسار وشرمنده خودت و دلت نباش،تز تقدیر و قسمت هم نمیتونی رد شی،خدا رو شکایت نکن،صبر کن،ارامش داشته باش،دنیا که ب آخر نرسیده،میگن آدما رو آزاد بذارید اگر قسمت شما باشن جایی نمیرن،اگ هم رفت،بدون از اولشم قسمت تو نبوده..کاسه چه کنم چه کنم هیچوقت تو هیچ شرایطی تا آخر عمرت دست نگیر،فکر نکن الان خیلی خوشه و خوشبخت.الان همه تو تنهایی خودشون غرق هستن،حتی همونی که خیلی ادعای خوشبختی داره،شما فعلا کار دست و پا کن که احتیاج نباشی،روحیه  داشته باشی،انقدر از این روزا برا اکثریت اکثریت اومده و رفته،طرف با بچه جدا شده،یا داره ادامه میده ب سختی،الان بیا تاپیکها رو بخون تمام از سوهراسون شاکی هستن، همه شکل قطره شدن سرازیر برسمت دریا،پس واهمه نداشته باش،فکر نکن تنهایی،همه تنهان همه،خودتو پیدا کن،حداقل گم نکن تا مسیر رو گم نکنی و گیج نشی،ارامشتو حفظ کن،شما یک روز مادر میشی برا اون روز از همین الان کارکن،پسر مردم مهم نیست ولی بچه ت مهم،اصلا فکر کن بچه داری،ب اون دل ببند ،بالاخره یه دل بستگی و وابستگی حتی خیالی داشته باش تا توی مردم احساس پوچی و بی عزت نفسی نداشته باشی،کار و درآمد خیلی هموار کننده مشکلات و سختی ها هستن،و حتی مسیر زندگیتو عوض می‌کنه و شکل میده بهش،اصلا یهو دیدی یک روز ورق همه جوره برگشت همه چیز که الان سیاه فردا سفید سد،نذار حدس بزنم و بگم،بذار خدا برات یه نقشه قشنگ بکشه..الان نه فکر جدایی باش نه فکر دنبالش رفتن،نه فکر اعتیادنه خیانت نباش،شاید یک درصد دلیل ها چیز دیگ باشن،و قطعا این اتفاق نمیتونه بدون تایید خداوند بوده باشه،انشالله که خیر باشه

یعنی تازه اعتیاد پیدا کرده ؟

از زمانیکه تغییر رفتار پیداکرده ویا حتی می‌تونه بوده باشه ولی کاملا کنترل شده ولی خاصیت اعتیاد همینه از یه جایی دیگه نمیشه کنترلش کرد و نشانه هاش بروز پیدا می‌کنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از خانواده ات کمک بگیر باید وضعیتت مشخص بشه این یبار ک رفته بازم خونه برگرده کارش رو تکرار میکنه و ...

اصلا کمکم نمیکنن میگن 

خودت انتخاب کردی 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
حرفها رو ول کنید یکی میگه معتاد شده یکی میگه خیانت،بابا جان اگ حدس بزنی والا جایزه نمیبری،حدس رو بذا ...

اینجا هرکسی براساس تجربه هاش نظر میده من به عنوان یک زن وظیفه ی خودم می‌دونم تا آگاهی که با تجربه بدست آوردن در اختیار یک زن دیگه بزارم تا مسیر سخت من رو طی نکنه الان عصر علم و تکنولوژی و روانشناسی نه قسمت وتقدیر

حرفها رو ول کنید یکی میگه معتاد شده یکی میگه خیانت،بابا جان اگ حدس بزنی والا جایزه نمیبری،حدس رو بذا ...

درسته خیلی به حرفات نیاز داشتم 

انگار خدا داره باهام حرف می‌زنه 😭😭

ولی خب واقعا شرایط خوبی نیست 

خیلی دلم شکسته دردم یکی دو تا نیست 

هر روز یه چیزی جدید میبینم یه داستان جدید 

چند ساله باب میلم نشد هیچی 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

وای اینا چیه سر هم بافتین. خدا به آدم عقل داده مگه میشه الان که شبه بگیم به شب بودن فک نکن ولش کن 

خودتون دوست دارید شوهرتون برگرده یا خیر؟

برمیگرده ولی خب با داستان سرایی 

من نمیزارم برگرده کنارم بره اونجا که خوشه 

بیشتر ببینید

بمونه بلا تکلیف؟ 

نباید علت رفتار شوهرشو بفهمه؟ 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
بیشتر ببینید
درسته خیلی به حرفات نیاز داشتم انگار خدا داره باهام حرف می‌زنه 😭😭ولی خب واقعا شرایط خوبی نیست خیلی ...

بشن فکر کن تصمیم درست بگیر 

زمان زود می گذره یه وقت می بینی 7 سال گذشته و وسط این زندگی معلق ماندی 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
بیشتر ببینید
دقیقا. صبر کن و به رو خودت نیار مال زمان مادر بزرگای مامانای ماست

هیچکس الان تاب این چیزا رو نداره 

بیشتر ببینید
بشن فکر کن تصمیم درست بگیر زمان زود می گذره یه وقت می بینی 7 سال گذشته و وسط این زندگی معلق ماندی

درسته موافقم باهات 

بیشتر ببینید
شما درست فکر می‌کنید

به نظر شما الان کجاست 

بیشتر ببینید