2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 133727 بازدید | 1544 پست
ببخشید اسی ولی خوب ک رفت راحت شدیبا ی وکیل صحبت کن ببین چی میگه

اره راحت شدم 

الان شکایت کنم به جایی میرسم ؟

پیداش شد چیکار کنم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
۱۱۹ یا ۱۱۰ ؟

۱۱۰گلم

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنده به گور میکنه این شخص آدمو!

واقعا شدم یه آدم افسرده داغون 

این من نبودم بخدا 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

شغلت و استقلالت رو از دست دادی مگه نمیگن زن میتونه آزادانه تحصیل کنه و سرکار بره مرد حقی نداره جلوش رو بگیره چرا دادگاه نرفتی شکایت کنی؟

چرا برای کتکهاش و رفتارهاش نرفتی شکایت کنی پدرشو در بیارن مگه نمیگن قانون همیشه طرف زنه پس چرا هیچکاری نکردی دست رو دست گذاشتی هر کاری دلش میخواد بکنه به قل خودت بشی برده شوهرت؟

۱۱۹ یا ۱۱۰ ؟

۱۱۰میاد صورتجلسه میکنه گلم.

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
بیشتر ببینید
دیوونست.با این به جایی نمیرسی. جونت رو وردار و در روطلاق.

به خدا مات بودم فقط 

تا اینکه شب شد و خبری نشد کلا 

گوشیش هم خاموش کرد راحت باشه 

بیشتر ببینید
واقعاً چرا فکر کردی بری زیر یه سقف درست میشه؟اشتباه بزرگی کردی حالا هم به نظر من این زندگی ته نداره

مادرم چقدر گفت نرو 

حالا بهم میگه رفتی حتی زن بگیره حق نداری بیای 

چیکار کنم حالا 

بیشتر ببینید

شوهرت عادت کرده میده دور هاش رو میزنه و میاد تو شدی لاستیک زاپاس براش تمام کن این زندگی نکبت رو دلش پیشت نیست فقط روی عادت یا دلسوزی کنارتم اگه ی سر سوزن انسانی نزار ی بچه بوجود بیاد بعدم بچه طلاق بشه با ی دنیا استرس و پرخاشگری 

هیچ وقت تا حالا واس کسی از لفظ گوه استفاده نکردمولی اینبار بذا بگم ک با چ آدم گوهی ازدواج کردی

خیلی عالی بود خیلی 

یهو خودشو نشون داد 

بیشتر ببینید
تو بذار پلیس بیاد.از خونه نروبگو فردا یکی بیاد پیشت.چون کلا شاهد میخوای.یا اگر خانوادت هستن بگو الان ...

الان که دیروقته اینجا هم دوره نمیان مگر فردا 

بیشتر ببینید