2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 134856 بازدید | 1556 پست
بعد از فیلم همش دنبال بهانه واسه دعوا بود منم بی محلی کردم امروز خواب بودم بیدارم کرد گفت دارم از ای ...

زنده به گور میکنه این شخص آدمو! 

صد فصل بهار آید و بیرون ننهم گام/ ترسم که بیایی تو و در خانه نباشم♡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واقعاً چرا فکر کردی بری زیر یه سقف درست میشه؟

اشتباه بزرگی کردی 

حالا هم به نظر من این زندگی ته نداره 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

پرینت خطش همراه من وصل کن میتونی بفهمی وقت ک خواب اگه ایرانسل هم هس ک ایرانسل من نصب کن گاهی تعقیب ک ...

خواهر همه رو انجام دادم جز تعقیب 

اصلا هیچ مدرکی دستم نیومد 

یعنی گوشیش رو زیر و رو کردم 

همه شماره ها از همراه من و ایرانسل من 

هیچی نبود هیچی 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

هیچ وقت تا حالا واس کسی از لفظ گوه استفاده نکردم

ولی اینبار بذا بگم ک با چ آدم گوهی ازدواج کردی

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                              ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...                 قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...                       گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...                     هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...                           گرچ ندارمت ولی در همه حال با منی                    یاد تو برخلاف توهست و همیشه ماندنیست❤

بیشتر ببینید
بمونم خونه یا برم خونه پدرم ؟خونه برای خودمه اینجا هم پرته نیاد بلا سرم بیاره ؟

تو بذار پلیس بیاد.

از خونه نرو

بگو فردا یکی بیاد پیشت.

چون کلا شاهد میخوای.

یا اگر خانوادت هستن بگو الان یکی بیاد

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
بیشتر ببینید

فقط یه چیزی میتونم بگم .امیدوارم مشکلاتت حل شن و حال دلت خوب بشه همین🙏🏻🙏🏻🙏🏻😓

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏 آرزوی اینو دارم ازدواج کنم و بچه داشته باشم با ذوق نگاش کنم وقتی بغلمه دستای کوچیکشو بگیرم و لذت ببرم و از این همه خوشبختی اشک بریزم.وقتی بزرگتر شد ببرمش مدرسه با عشق غذا درست کنم بعدبرم بیارمش. اونوقت هیچی از خدا نمیخوام دیگه 

بیشتر ببینید
وقتی باتو سرد شد یجای دیگ گرم شده

دقیقااا اصلا خیلی وقته مطمئن شدم 

خیلی هم سعی کردم مدرک گیر بیارم نشد که نشد 

گوشیش رو زیر و رو کردم اصلا هیچی 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
تو بذار صورتجلسه کنه پلیس‌.تماس بگیر بگو اول بگو مشورت میخوام بعد جریان رو به ۱۱۹بگو۱اونجا نیرو میفر ...

۱۱۹ یا ۱۱۰ ؟

بیشتر ببینید
خواهر همه رو انجام دادم جز تعقیب اصلا هیچ مدرکی دستم نیومد یعنی گوشیش رو زیر و رو کردم همه شماره ها ...

شاید چیزی نیس واقعا شاید معتاد شاید هم مریض مشکل روان داره 

یا شاید خیلی زرنگه خط گوشی دیگه داره اله اعلم

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست