2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 133723 بازدید | 1544 پست
سلام منم دقیقا مشابه توام از تاپیک هام بخونی میفهمی تنها تفاوتم اینک دوتا بچه دارم و شوهرم ب شدت کار ...

سلام متاسفم خیلی سخته درکت می‌کنم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
به خدا مات بودم فقط تا اینکه شب شد و خبری نشد کلا گوشیش هم خاموش کرد راحت باشه

به نظرم علاجی نداره

شرایط جدایی داری؟ 

نِگّر تا این شب خونین سحر کرد/چه خنجرها که از دل هاگذر کرد...💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

زنده ای؟ خوبی؟ 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بیشتر ببینید
فقط یه چیزی میتونم بگم .امیدوارم مشکلاتت حل شن و حال دلت خوب بشه همین🙏🏻🙏🏻🙏🏻😓

امیدوارم 

واقعا بریدم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

چجوری اینو تحمل کردی؟ ایوب تویی اون داره ادانو درمیاره

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بیشتر ببینید
خیلی عالی بود خیلی یهو خودشو نشون داد

بچه ک نداری؟؟؟

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                              ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...                 قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...                       گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...                     هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...                           گرچ ندارمت ولی در همه حال با منی                    یاد تو برخلاف توهست و همیشه ماندنیست❤

بیشتر ببینید
شاید چیزی نیس واقعا شاید معتاد شاید هم مریض مشکل روان داره یا شاید خیلی زرنگه خط گوشی دیگه داره اله ...

چیکار کنم حالا 

اینکه روانی هست مشخصه 

ولی خیانت فعلا ندیدم مدرکی 

بیشتر ببینید
به نظرم الان زنگ بزن پلیس بگو بیایید در خونه صورت جلسه کنید همسرم رفته.بعدا به کارت میاد

شکایت هم کردم که منو زده 

اینا رو میشه کاری کرد ؟

بیشتر ببینید
ی خط و ی گوشی پنهانی

چطور بفهمم 

بیشتر ببینید
شغلت و استقلالت رو از دست دادی مگه نمیگن زن میتونه آزادانه تحصیل کنه و سرکار بره مرد حقی نداره جلوش ...

برای کتک هاش رفتم شکایت کردم 

ولی فعلا درگیرشم جواب قطعی بهم ندادن 

راجب شغل هم شغلم تهران بود 

شوهرم گفت نمیتونم تهران بیام 

منم قبول کردم و اومدم اینجا اینجا هم 

پیشرفتی نداره حتی اگه کار باشه 

بیشتر ببینید