2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 134856 بازدید | 1556 پست
اخه مگه ستایش چی داره که بخاد تحریک شه شاید تو ذهنش به چیز دیگه فکر میکرده یا این که هوس رابطه کرده ...

اتفاقا حس میکنم 

چون دید دستش رو خوندم از خجالت فرار کرده 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی میگی خیانت کرده

نه نمیگم،جوابرشما رو دادم،شما گفتی اگ من برم نباید جواب پس بدم،گفتم الانه که خانوما بریزندسرم بگن با این خانوم باشه باید بشینی ماست ماست بشینی شوهرتونگاه کنی،همین که اسمش تو شناسنامه ست و سایه ش بالاسرمونه شکر خدا😄ببین عزیز دل،ب هر نتیجه ای که رسیدی،ب هرنتیجه،سریع ناامید نشو،نگو ای دل دیدی هیچوقت فکرشو نمی‌کردم اینطور بشه،زندگی ها شبیه یک جوی آب بعد از طی کردن یه مسیر ،بالاخره مسیرشون پیدا میکنن،من الان اینجا بنویسم همسرت حتما فلانه تو هم سریع اقدام کن و جدا شو،بنظرت همه چیز درست میشه،یا اگ بگم بمون با نبودش بساز این چی درست شد مثلا؟باید پاسخگو باشه ب زنش،بگو من زنتم،باید بدونم کجای کاری و کجای کارم،باید محکم حرفاتوبزنی،باید مصمم باشی،شل نکن اصلا،باید مثل قاضی ها حقت رو طلب کنی،باید بدونی کجاست ،بگویا خودت بگو یا جلو قاضی باید جواب پس بدی،بگو اونوقت دیگ مثل الان آزاد نیستی باید بشینی تو زندان دستبند درست کنی،بگو دیگه چی،بگو اگ دنبال ناموس مردمی بدون بی ناموس ترینی،اگ دنبال اعتیادرفتی باریکلا داره غیرتت،بگو این چهارچرخ زیرپات یکیو ب مقصد می‌بره یکیو ته دره،بگو به خودت بستگی داره کدوم ور داری گازمیدی،خیلی چیزا میشه گفت اگر طرف شیرفهم شد که شد نشد باید خرفهمش کنی،بگو یا خودت ب خودت بیا،یا من حالیت میکنم،جوونای الان بنظرمن هم از راه ب در شدنشون عجیب و یهوییه هم سربراه شدنشون..خیلی دیدم که میگم..

تو ظاهرش تغییراتی دیدی

مثلا خیلی لاغر نشده

کم اشتها،یبوست و...

خودتو که پیدا کنی خیلیارو گم میکنی و این شروع یه مسیر طولانیه که تهش قشنگه ...🍂سورنای عزیزم پسر گلم که نتونستم هیچ وقت روی ماهتو ببینم ،امیدوارم تو بهشت منو فراموش نکنی 😘😘😘
بیشتر ببینید
اتفاقا حس میکنم چون دید دستش رو خوندم از خجالت فرار کرده

چی بگم چون برای خودمم پیش اومده ممکنه این اتفاق که میگی باشه ولی اون نعیمه نظام دوست باسنش خیلی افتضاح بود ولی ستایش که چیزی نداره همش هم با چادره

من اونوقت همون موقع ازش پرسیدم براچی اینجوری شدی گفت نمیدونم ... آشغالن دیگه 

کاربری سوم  
نه نمیگم،جوابرشما رو دادم،شما گفتی اگ من برم نباید جواب پس بدم،گفتم الانه که خانوما بریزندسرم بگن با ...

اصلا فکر نمی‌کردم به اینجا برسم 

آدمی که انقد خوب و فرشته بود واسه 

حرف زدن با من التماس میکرد 

الان داره اینجوری عذابم میده 

شده آینه دق من 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
دقیقا از وقتی هم اومدیم سر خونه زندگی رفتارش پیش خانوادش باهام خیلی بد شده انگار منو مسئول جدایی خان ...

کلا من اینجوری تو اطرافم دیدم بیشترش به خاطر تربیت غلط خانوادگی هست انگار تو خانواده اش مشکل و درگیری زیاد بوده بینشون عشق خاصی وجود نداشته از ی خانواده سالم و نرمال همچنین آدمی پدید نمیاد 

تو ظاهرش تغییراتی دیدیمثلا خیلی لاغر نشدهکم اشتها،یبوست و...

اشتهاش زیاده 

یبوست داره 

لاغر هم نشده چاق هم شده 

بیشتر ببینید
چی بگم چون برای خودمم پیش اومده ممکنه این اتفاق که میگی باشه ولی اون نعیمه نظام دوست باسنش خیلی افتض ...

بعید می‌دونم 

مطمئنم وگرنه به من نگاه میکرد نه به فیلم 

بیشتر ببینید
الان از کجا مطمئن شدی که شوهرش رابطه داشته با کسی !

خرجی نمیده و کتک میزنه زنشو بیرون هم نمیبره پس پولاشو خرج کی میکنه؟  آفرین پولاشو خرج یه زن دیگه یا حتی زن های دیگه میکنه اینجور مردا همچین روتینی دارن از خرج زنشون میزنن تا با غریبه ها بخوابن...  با خودشون میگن غریبه غر نمیزنه دعوا راه نمیندازه لوند و تو دل بروعه کارمو میکنم پولشو میدم میرم بازخواستم نمیکنه کجا بودی چیکار کردی یا مشکلات زندگیو بهش یادآوری نمیکنه...  مردای تنوع طلب میرن جایی که آرامش و سکوت باشه و کسی بهشون غر نزنه لیاقت یه زن واقعی رو ندارن به جای حل کردن مشکلات زن و زندگیشون به فکر فرار کردن از دنیای واقعین و شهوت رو سر لوحه زندگیشون قرار میدن  ...  مردا وقتی استرس و عصبانیت دارن بیشتر طبق شهوتشون پیش میرن و رابطه جنسی آرومشون میکنه چیزی که از بیرون مشخصه این مرد پولاشو جای دیگه ای هزینه میکنه والسلام ختم کلام

کلا من اینجوری تو اطرافم دیدم بیشترش به خاطر تربیت غلط خانوادگی هست انگار تو خانواده اش مشکل و درگیر ...

راستش یه چیزایی فهمیدم 

حس میکردم شوهرم از پدر شوهرم نیست 

چون پدر شوهرم از شوهرم نفرت عجیبی داره 

و همیشه بدجوری شوهرم رو کتک می‌زد 

در حد مرگ 

و شوهرم شبیه عموش هست 

مدتی هم با هم تو یه خونه زندگی کردن 

و پدر شوهرم یهویی از تهران گذاشته رفته 

بعد تولد شوهرم 

بیشتر ببینید
والا این کلا رد داده عجبم ک شما چجوری آینده خودتو به فنا دادی و کار تو ول کردز

درسته حماقت کردم 

بیشتر ببینید