2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 133726 بازدید | 1544 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بعد میان میگن چرا دخترا پول پرست شدناخه دل اون خوب قانع ها رو شکستن😞

دقیقااا بخدا هیچکس قبولش نمیکرد خودشم 

باورش نمیشد 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
ببین اینا آنقدر هفت خطن که نمیتونی گیرشون بندازی مگر اینکه بندازی تو کمپ

واقعا ؟؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
خوبه سنتی ازدواج نکردی وگرنه همه میگفتن چون سنتی بوده همچین شوهری گیرت اومده

دقیقااا بدیش اینه دیگه حمایت خانواده نداری 

بهت میگن خودت پیدا کردی کم مورد داشتی 

بیشتر ببینید

با توجه به تاپیک قبلت فکر می‌کنم همسرت رفته خونه مادرش و خودش رو اونجا پنهان کرده.به گفته خودتون که تو تاپیک قبلی گفتید همسرتون وقتی خونه مادرش می‌رفت تماس هاش رو از دسترس خارج می‌کرد و گوشی‌ش رو خاموش می‌کرده پس سابقه این کار رو داشته

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 

همون اندازه که پایداری خانواده‌ها و مهرورزی در اونا شادم می‌کنه از هم گسستنشون داغونم می‌کنه.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم

بیشتر ببینید

جنی شده مرده

ببین اسی سفت و سخت بگیر خیلیم سفت بگیر.

مردی که بیخبر میزاره میره اونم معلدم نیس کجا و باکی ، هزااار بارم اینکارو میکنه و زن و زندگیشم ذره ای دوست نداره.

طلااااق بگیر طلااااق طلاااااقققققق

تنکس گاد

با توجه به تاپیک قبلت فکر می‌کنم همسرت رفته خونه مادرش و خودش رو اونجا پنهان کرده.به گفته خودتون که ...

‌وقنی میرفت خونه مادرش 

مادرش زنگ میزدم یا جواب نمیداد 

یا اگر میداد پیگیر نمیشد ساکت حرف میزد 

الان اون پیگیر شده زنگ زده مادرم 

به منم گفت پیداش شد خبر کن 

بیشتر ببینید
اونو دیگه خدا زده چیشو به خدا واگذار کنه کدوم آدم عادی وسالم با خودش و خانوادش اینکارو می‌کنه

من شوهرم و مادرو خواهرهاسو امشب به خدا واگذار کردم و طبق میل اونا طلاق خواهم گرفت دیگه راهی برام نذاشتن