2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 133726 بازدید | 1544 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر عجیبهزنگ زده گفته شوخی کردم، گلی واقعا شوخی نبوده و رفته😐این روانش مشکل داره اسی، فقط یه مشکل ...

اره میبینی تو‌ رو خدا 

یعنی خیانت نکرده فقط روانی هست ؟

تا حالا ندیدم چیزی آدم فراموش کاری هست 

سوتی زیاد میده 

ولی اینکه روانیه مشخصه 

یه فامیل داشتیم دختره اینجوری بود 

شوهرش میگفت غیبش میرنه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
عزیزم حتما با یه وکیل مشورت کن که راه درست رو نشونت بده و لطفا فعلا بچه دار نشو درضمن منم نظرم بیشتر ...

درسته 

فردا میشه به نظرت وکیلی چیزی 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
طلاق غیابی بگیر خودت خلاص کن

حق طلاق ندارم 

بیشتر ببینید
اره الان فقط رو قوی شدنم کار میکنم و اینک منم شوهرم نمیذاره بیرون کار کنم یواشکی تو خونه کار میکنم د ...

مرسی گلم

بیشتر ببینید
مادرت که با ایشون زندگی نمیکنه شمایی که روزگارت سیاه شده نه اون!

اره واقعا راست میگی هیچکس جای من نیست 

ولی من پیر شدم 

بیشتر ببینید
خب چرا جدا نمیشی؟

اصرار مادرم گریه های شوهرم 

واقعا حماقت کردم تا اینجا 

بیشتر ببینید
طلاق بگیرپس فردابایه بچه جدابشی خوبه

هنوز بچه نیومده اینجوری میکنه بچه بیاد چیکار میکنه 

بیشتر ببینید
اصرار مادرم گریه های شوهرم واقعا حماقت کردم تا اینجا

هنوزم دیر نشده

فکر از حالا ب بعدت باش

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                              ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...                 قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...                       گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...                     هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...                           گرچ ندارمت ولی در همه حال با منی                    یاد تو برخلاف توهست و همیشه ماندنیست❤

بیشتر ببینید
الان که دیروقته اینجا هم دوره نمیان مگر فردا

ببین ولی با ۱۱۰تماس بگیر

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
بیشتر ببینید
ببین ولی با ۱۱۰تماس بگیر

بعدش ؟

بیشتر ببینید
اره واقعا راست میگی هیچکس جای من نیست ولی من پیر شدم

تو نهایتا۴۰سالت باشه

وقت داری که دوباره ازدواج کنی

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
بیشتر ببینید

اگه دادسرا نزدیکت هست برو ساختمونهای اطرافش حتما دفتر وکیل هست شماره بردار و تماس بگیر از این بابت میگم با وکیل تماس بگیر چون ما از قانون زیاد سر در نمیاریم مثلا میگن اگه زن منزل رو ترک کنه مرد میتونه شکایت عدم تمکین کنه