2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 134855 بازدید | 1556 پست
گلی اسم کاربریت به زندگیت نمیخوره

الان چه ربطی به اسم کاربری من داشت 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
تو نهایتا۴۰سالت باشهوقت داری که دوباره ازدواج کنی

اصلا به ازدواج دوباره فکرم نمیکنم 

نمی‌دونی چقدر سرش قسم میخوردم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه دادسرا نزدیکت هست برو ساختمونهای اطرافش حتما دفتر وکیل هست شماره بردار و تماس بگیر از این بابت م ...

با تلفن زدن جواب میدن ؟

بیشتر ببینید
بعدش ؟

جریان رو بهش بگو باهاشون مشورت کن..درنهایت نیرو میفرستن واسه صورتجلسه.

بعد این مدرک میشه فردا روز این آقا دوباره تکرار کرد تو مدرک داری دستت که این اقا مدام ترک منزل میکنه و نفقه هم نمیده.

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
بیشتر ببینید
زندگیت رو گفتم از اسم کاربریت فکر میکردم زندگی خوبی داشته باشین ولی...

زندگیم عالی بود البته قبل متاهلی 

بیشتر ببینید
جریان رو بهش بگو باهاشون مشورت کن..درنهایت نیرو میفرستن واسه صورتجلسه.بعد این مدرک میشه فردا روز این ...

به نظرت جرم هست ترک خونه توسط آقا ؟

بیشتر ببینید
اره میبینی تو‌ رو خدا یعنی خیانت نکرده فقط روانی هست ؟تا حالا ندیدم چیزی آدم فراموش کاری هست سوتی زی ...

والا آدم خیانت کار اتفاقا مهربون تر میشه بنظر من که یه وقت زنش شک نکنه

علائمی که میگی روانیه 

هنوز بچه نیومده اینجوری میکنه بچه بیاد چیکار میکنه

دقیقا بنظرم ادامه نده باهاش آدمی که اینجوریه دیگه هیچ موقع نمیتونی اصلاحش کنی ازماگفتن بودخواهرانشاالله مشکلت حل شه .قصدت طلاق نیست؟

ینی وقتی بگی ولت کرده رفته با این اخلاق و رفتار گندشم اجازه نمیدن طلاق بگیری؟حالا مردا باشن عین آب خ ...

به نظرت میشه واقعا ؟

با همین مدرک و کتکی که زده ؟

بیشتر ببینید
به نظرت جرم هست ترک خونه توسط آقا ؟

ببین ترک منزل به طور مستنر و متناوب تفاوت داره

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
بیشتر ببینید

احتمالا رفته مسافرت

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بیشتر ببینید
والا آدم خیانت کار اتفاقا مهربون تر میشه بنظر من که یه وقت زنش شک نکنهعلائمی که میگی روانیه

ببین مثلا وقتی قشنگ اعصابمو که داغون میکنه 

یهو میاد میگه بیا بریم فیلم ببینیم بیا بغلت کنم 

بعد یه جوری رفتار میکنه انگار چیزی نشده 

فردا بازم روز از نو روزی از نو 

بیشتر ببینید