2777
2789
عنوان

دخترا تو دوره الان تا بیست و چهار سالگی اگه ازدواج کردین و گرنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3513 بازدید | 139 پست

وا/:

عقلمون کمه مگه تو ازدواج برامون ری.دن یا از خونه بیداریم که از ترس زود شوهر کنیم؟!

هروقت قسمت شد و از کسی خوشمون اومد و به دلمون نشست ازدواج میکنیم حالا تو هر سنی که باشه.

اتفاقا سن بالاتر آدم تجربه بیشتری داره و معمولا کیس های بهتری میان

حرف شمام شامل همه نمیشه، زن تا زمانیکه زیبا باشه خواستگار داره

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

بیشتر ببینید
هعیگردش تا کی وقتی پیرشدن چیکار میخان بکنم با تنهایی وبی کسی همه چی که سفرگشت واگذار نیست

عزیزم این معیار شماست 

وگرنه یه سر به خانه سالمندان بزن 

یه سر به کسایی بزن که سالهاست بچهاشون ندیدن 

و...

بچه ضامن نجات ما ازتنهایی نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اتفاقا انقد کار و گرفتاری دارم که حد نداره

دوروز خواستم نفس بکشم اینه وضع زندگیم 

آخه غصه برادر بی عقلمو برخوردم یا شوهر بی جنبه ام رو برادرم منظوری نداره زیادی احساس صمیمیت میکنه

بعضی مناطق واقعا اینجورینمن خودم حتی از پسرای دانشگاهمون که مال شهرستانای کوچیکن شنیدم که میگن آره،د ...

چی بگم والا آدم تعجب میکنه از فرهنگ یه سری جاها.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

از ما ک گذشت بماند برای آیندگان🧷

نیاز دارم سناریوهای تو مغزم واقعی بشن🫠🫣 علاوه بر بالگرد آقای رئیسی انسانیت خیلی ازونایی که دینشون انسانیت بود، تو محل سقوط گم شد...🖍

والا من دور برم اصلا ندیدمدوستام ک ازدواج نکردن همه مجردنبااینکه شغل و تحصیلات و خانواده پولدار دارن ...

کجایی که ندیدی 

تو تهران دور من همه بالای سی ازدواج میکنن 

زنموم ۳۸ ازدواج کرد 

عمه ام ۳۶ 

دخترخالم ۳۵ 

خاله نامزدم ۳۴ 

همه با چه کیس های خوبی 

خواهر دوستم ۳۱ 

پسرا هم بالای ۳۳ سال 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
بیشتر ببینید
ضامن هم نباشه باز دل آدم خوشه که یه کسی رو دارم حتی اگه نمیبینمش

عزیزم خودشون نخواستن بچه دار بشن 

وگرنه زنموی من ۳۶ ازدواج کرد بچه اولیشو ۳۸ آورد بچه دومیش ۴۲ بچه ها هم ماشالا سالم و باهوش 

هرکس ی معیاری داره برای خودش 

فکر نکن از بچه های الان و نسل الان همدم می مونه برا آدم 

نسل الان فقط به فکر اهداف خودشه نه پدر مادر 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
بیشتر ببینید
گلستان بحثش کلا جداست ریز ب ریزش میگن روستا و فرهنگشونم خیلی بالاست همهولی خراسان اتفاقا خانواده ماد ...

من فقط توی کوچه خودمون هشت تا سرایدار ساختمون میشناسم که از توابع و روستاهای استان خراسان هستن و زیر ۱۵ سال ازدواج کردن .شاید واسه کار میرن استان دیگه ولی فرهنگشون تغییری نکرده

کدوم پسرا ؟؟؟؟؟؟الان پسرا مگه ازدواج هم میکنن همشون تورابطه دوستی موندن

اون تعداد معدودیم ک ازدواج میکنن 

من تو آشنا و فامیل دیدم ب هرکدوم دختر زیر ۲۵ معرفی میکنن میگن مگه میخوایم بچه بزرگ کنیم ؟

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
برای گردش ازدواج کردن🤣

نیلایی از کدوم روستا پیام میذاری 😂 والا اکثر پسرای تهران که از دختر سن پایین خوششون نمیاد میگن بچه است و پخته نیست و اتفافا اکثر طلاقا هم مال همون سن پایینه... شاید سمت شما اونجور ازدواجی میکنن 

خدایاتو بساز...تو بسازی قشنگتره❤️🩷🧡💛💚🩵💜🤍🤎