2777
2789
من ی بار فقط گذاشتم اما بعدش احساس میکردم چشام کچل شده تا یک هفته همین حسو داشتم نمیدونم چرا

من مژه های خودم هست رشدشون کامل مشخص هست و ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا به چشمام میومد مدل اسپایگی ولی خیلی ضایع و غیرطبیعیه واقعا۸۶۸۱

مدل اسپایکی خیلی پر و شلوغه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید
منم بخاطر همین گذاشتم ولی واقعا پسندم نبود در حالیکه بهم واقعا اومد

یه مدل نچرال بزار. کاشت موقت هم خوبه یه بار امتحان کن مدلشو خوشت اومد همون مدلو بگو اکستنشن کنه برات. هر ۲ماه یکبار میزارم تا یکی دو هفته می‌مونه

پزشک کوچولو🩺📚

من میخام بزنم اما باز میترسم مثه چن سال قبل شه

کار ریسکی هست من که واقعا دیگه نمیتونم انجام ندم شده روتین برام

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

حموم هم نمیشه رفت یعنی 🙃🙃🙃من روزی حداقل دو بار صورتمو میشورم والا مگه میشه نشست!!!!

فقط ۲۴ ساعت اول میگن آب نزن .من گاهی می‌ذارم و کلاسیک می‌ذارم خیلی نچراله .اگر نشوری روزی حداقل ی بار با شامپو بچه چشمت عفونت می‌کنه