2777
2789

تصمیم گرفتیم بریم مسافرت ولی فقط ۴ نفریم خانوادگی میریم قرار بود خالم اینا بیان ولی کنسل کردن چون تعدامون کمه نمی‌دونم خوش میگذره یا ن لااقل آدم بزنه برقصه خش بگذره بهش 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ببرید کلی جوک میگم بخندیم /=

🏡اهل گیلانم ؛ روزگارم خوش نیست.✒️تا ابد کارآموز علم حقوق هستم.🔴کاربر این کاربری به خاطر مبارزه با بخل علمی به سرعت نور برگشت.❤️به خاطر ادای احترام به امام رضا (ع) مطالب حقوقی به شرط توان و حیات در حوالی ساعت هشت شب منتشر میشه(سعی میکنم هرروز باشه).🌹منبع درآمدم خارج از نی نی سایته و اینجا صرفا مشاوره حقوقی رایگان میدم اگر سوالی داشتید لطفا کوتاه تایپ کنید. ممنون.💔پس از محو ما خواهند فهمید ما که بوده ایم ؛ چه میخواستیم و چه کردیم.(برشی از آخرین نامه میرزا).✊️به یاد مردی که لقبش میرزا کوچیک خان جنگلی بود و دشمنان این خاک و این ملت حتی با شنیدن اسمش فشار میخورن.

بیشتر ببینید

ما همیشه تعداد کم مسافرت رفتیم درحد خانواده خودمون. خیلی هم خوش میگذشت. برعکس با همسفر معذبیم و تاحالا نرفتیم. دیگه بستگی به فاز خودتون داره. الانم که دارید میرید دیگه سعی کنید خوش بگذره 😄

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
بیشتر ببینید
خوشبحالتون فامیل آدم دارید ما تاحالا سفر خانوادگی نرفتیم

کاش اصلا بحث سفر بود. ما از بعد کرونا به بعد دیگه رفت امد فامیلی تو عید نداریم. البته عاشق چشم آبروی فامیل نیستم ولی خوب اینکه هیچکس با هیچکس رفت امد نداره یکم عجیبه. مثلا جاریم هیچ مشکلی باهم نداریم. الکی دیروز زنگ زد گفت ما رفتیم شمال امروز تو خیابون دیدمش ولی😄

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
بیشتر ببینید
ما همیشه تعداد کم مسافرت رفتیم درحد خانواده خودمون. خیلی هم خوش میگذشت. برعکس با همسفر معذبیم و تاحا ...

آدم نمیدونه چیکار کنه بهش خوش بگذره ماهم همینجور باید بشینیم یجا زل بزنم ب مردم 😂😂😂