عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرفهامرو خودم گردن میگیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسانهایی که محترم نیستن و فقط توهین میکنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخرهترین جنگ بین بشره... دوستدار همهتونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامهای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بیدلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...
ساده ترین چیز رو دروغ گفته دیگه چه برسه به موضوعات حیاتی و پیچیده
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
ولی خب منم همچین قضیه ای سرم اومد بعد از ۵ ماه رابطه مجازی متوجه شدم سه سال کوچیکتره نتونستم ادامه ندم دیگ وابسته ش شده بودم ولی یکماه کامل قهر بودم 😂😂