2777
2789
عنوان

شما باشین براتون مهم نیست ی پسر اول سنشو دروغ بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 45 پست
داستان شما مَثل کسیه که یا دست پس می‌زنه با پا پیش می‌کشه ..کسی که سنشو دروغ گفته قطعا خیلی دروغهای ...

اره م ارزشمو اوردم پایین من دروغگو نادیده گرفتم و برگشتم گفتم دلم برات تنگ شده سکوت نکن بیا حرف بزنیم 

اونم خیلی راحت گفت نه گف ک حرفتو زدی گفتی تموم

من گفتم خب عزیز من دروغ گفتی بهم گفتم الان تموم کنیم؟برگشت گف هرطور راحتی💔

اره م ارزشمو اوردم پایین من دروغگو نادیده گرفتم و برگشتم گفتم دلم برات تنگ شده سکوت نکن بیا حرف بزنی ...

ارزش خودت رو هیچ وقت نیار پایین برای خاطر یه پسر غریبه که هیچ نسبتی باهاش نداره .اونی که بازنده س آخر خودتی .چون دیگه حق هیچ اعتراضی نداری .میگه خودت خواستی من بیام تو رابطه .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ارزش خودت رو هیچ وقت نیار پایین برای خاطر یه پسر غریبه که هیچ نسبتی باهاش نداره .اونی که بازنده س آخ ...

اخه اینجا خیلیا گفتن تو مقصری گفتی تموم 

خب من گفتم تموم ببینم دلیل میاره .ببینم توضیح میده بهم 

ببینم ارزش دارم 

ولی هیجی نگفت💔

اخه اینجا خیلیا گفتن تو مقصری گفتی تموم خب من گفتم تموم ببینم دلیل میاره .ببینم توضیح میده بهم ببینم ...

اونا  خود کم بینی دارن که گفتن تو نقصری .مقصر اصلی خودش بود که از اول رابطه بهت دروغ گفته .با آدم دروغگو هیچ وقت رابطه نداشته باش .چون ته ذهنت همیشه این هست که داره دروغ میگه 

اونا خود کم بینی دارن که گفتن تو نقصری .مقصر اصلی خودش بود که از اول رابطه بهت دروغ گفته .با آدم در ...

آخه عزیزم منم روز اول عکس خودم نفرستادم چون تو بات آشنا شدیم ترسیدم فامیل آشنا باشه ولی همون روز اول گفتم من نیسم ع وس خودمو فرستادم

این میگ منم بخاطر این کارت بهت دروغ گفتم 

اونا خود کم بینی دارن که گفتن تو نقصری .مقصر اصلی خودش بود که از اول رابطه بهت دروغ گفته .با آدم در ...

اخه بدبخت بهم ۳۰۰ تومنم پریشب زد گفتم لوازم آرایشی ندارم

من‌چرا گفتم تموم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️من خیلی خرم 

آخه عزیزم منم روز اول عکس خودم نفرستادم چون تو بات آشنا شدیم ترسیدم فامیل آشنا باشه ولی همون روز اول ...

چه دلیل مسخره ای عکسو با سن یکی می‌کنه .خب طبیعی بود که بترسی آشنا در بیاد دروغ تو به حق بود اما اون نه 

چه دلیل مسخره ای عکسو با سن یکی می‌کنه .خب طبیعی بود که بترسی آشنا در بیاد دروغ تو به حق بود اما اون ...

بنظرت باهاش بیرون نرم؟شاید پشت گوشی ی آدم دیگست رودرو 

خوبه 

چیکار کنم؟؟