2777
2789
عنوان

وای عیدی دادن شده دغدغم

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 43 پست

در حد توانت و اگر بزرگتری بیشتر و اگر کوچکتر از برادر خواهرتی از اونا کمتر

اگر وضع مالیت بهتره بیشتر

کلا به شرایط مربوط میشه

زشته اونی که گرفتی رو پس بدی

در کل اگر درگیر این جزئیات شی کم کم یک بدعت بد ایجاد میکنی.

بزار عیدی بخاطر میمنتش داده بشه و از دید خودت چیزی برلی پز دادن نشه.

بهشون بگو بخاطر میمنت عیدی میدم که کم کم برلی همه جا بیفته مقدارش نباید از حالت عرف و میانه خارج شه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه بچه دارم پدر شوهرم با توجه به پولدار بودن و دست و دلباز بودنش به پسرم صد دادن که ممنونم ازشون.

به بقیه بچه هاش هم خر چندتا نوه داشتن نفری صد.

اینجور نبوده بگن به پسر بزرگم که سه تا داره سیصد بدم پس پسر کوچیکم که یکی داره هم سیصد بدم کمتر نشه یوفت ناراحت شن.

ما به نیت میمنتش گرفتیم و مشکلی هم پیش نیومد.

تک فرزندم. 

اولین سالیه که سرکار رفتم اندکی حقوق دارم 

برای بچه های عمم هیچی نخریدم برای بچه ی خالم و بچه ی دوست مامانم نزدیک ۳ تومن هدیه خریدم. 

البته که هم اونا پس میدن هم از مامانم همینقدری که خرج کردم رو پس میگیرم   

در حد توانت و اگر بزرگتری بیشتر و اگر کوچکتر از برادر خواهرتی از اونا کمتراگر وضع مالیت بهتره بیشترک ...

اره از همین میترسم مثلا پدرم به ما نفری دویست داده کلا عرف دویست هست ولی من چون به بچه هام نفری دوست داذ ب بچش پانصد دادم.ولی خب فکر میکنم بهتر بود منم دویست میذادم به همشون فکرم درگیرع

من یه بچه دارم پدر شوهرم با توجه به پولدار بودن و دست و دلباز بودنش به پسرم صد دادن که ممنونم ازشون. ...

خوب عزیز چون به این خاطره شما نمیخواه پس بدین بهشون 

پدربزرگ بودن  

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

به همه مساوی بده بقیشو بده به خواهرت بعنوان عیدی خواهرت

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

اگر خواهرزاده لو داد تو هم بگو عزیزم واسه شماهم ۲۰۰بوده بقیش عیدی مامانته 😁

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
ما تو فامیل تک فرزند داریم معمولا به اون همه بیشتر میدن چون بقیه دو تا بچه دارن

تک فرزندا کلا یه بچن توجه بهشون خیلی بیشتره فک کن عیدی هم بیشتر بگیرن اون بچه که چند تا خواهر برادر داره ناراحت میشه دیگه

:|
اره از همین میترسم مثلا پدرم به ما نفری دویست داده کلا عرف دویست هست ولی من چون به بچه هام نفری دوست ...

کار خوبی نکردی. ولی از این به بعد یک مقدار عرف در نظر بگیر به همه همونو بده چه کوچک چه بزرگ. اگر به بچه هات میلیونی هم دادن شما باز همون مقدار عرف خودتون رو بده.

این بدعتهای بد فقط مایه ی دردسره و هیچ ارزشی بهمراه نداره.

دیشب ب ه خواهرزادم پانصد دادم ولی خب به برادرزاده هام کمتر داده بودم انکان اینکه به همشون پانصد بدم ...

نفری ۵۰۰ زیاده 

چه خبره مگه

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم