2777
2789
عنوان

شدیدا اعتقاددارم ازدواج ی قسمت وتقدیره

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 44 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اتفاقا اصلا ازدواج قسمت نیست مثل شغل پیدا کردن هرچی شرایطت بهتر باش افراد بیشتر باید شرایط بهتر در خ ...

والا من هم دکتری تخصصی غیرپزشکی دارم هم شغل هم قیافه خوب هم خونه در بالا شهر ولی مجرد موندم همچنان... به نظرم واقعا تقدیره و بعضیا در تقدیر ندارن منم بخیال شدم کلا، من اصلا دافعه دارم کلا با اینکه فرد باادب و خوش مشربی هم هستم خیلی دافعه دارم. مردها تا جایی که فهمیدم کشش بیشتر به زنهای پایین تر از خودشون دارن که بتونن بهش تسلط پیدا کنن زنهای مستقل رو نمیپسندن اصلا. بخاطر همین به نظرم یک زن هیچ وقت نباید تلاش کنه چطوری باشه تا مردی جذبش شه چون ممکنه خیلی مردها رو با همون ویژگی دفع کنه از خودش، زن باید برای خودش زندگی کنه اگر ازدواج کرد که بهتر نکرد هم بیخیال باشه فقط. واقعا همه چیز یکجا جمع نمیشه

والا من هم دکتری تخصصی غیرپزشکی دارم هم شغل هم قیافه خوب هم خونه در بالا شهر ولی مجرد موندم همچنان.. ...

حالا شوهر میخای چ گلی ب سرت بزنه مردا این دوره پیرت میکنن خانوادش خارت گول استثناعاتم نخور جامعه ما مرد سالاره

حالا شوهر میخای چ گلی ب سرت بزنه مردا این دوره پیرت میکنن خانوادش خارت گول استثناعاتم نخور جامعه ما ...

شوهر نمیخوام حتی رل و دوست پسر در حد تلفنی ندارم مگر سرم درد میکنه. مرد ایرانی بدرد نخور فقط باید محل نداد زیادی پررو هستند و زنباره. 

شوهر نمیخوام حتی رل و دوست پسر در حد تلفنی ندارم مگر سرم درد میکنه. مرد ایرانی بدرد نخور فقط باید مح ...

بیخیال بابا من اگ جا تو بودم بجای حرف زدن تو این سایت خاله زنکی و سطح پایین میرفتم مسافرت ماساژ تراپی قشنگ روی خودم کار میکردم

بیخیال بابا من اگ جا تو بودم بجای حرف زدن تو این سایت خاله زنکی و سطح پایین میرفتم مسافرت ماساژ تراپ ...

حالا چرا فکر میکنی نمیرم من کلی کلاس رفتم به زبان انگلیسی مسلطم و موسیقی کار میکنم و... . من الان بعد سه هفته اومدم نی نی سایت اونم چون دوست دروغگوم رو اکانتش رو شانسی پیدا کردم و شانسی شناسایش کردم که میاد دائم از خودش یک چیزی میگه اما واقعیت زندگیش جور دیگه هست فقط محض خوندن تاپیکاش میام هر ماه یکبار باز ببینم کجاها رو بهم دروغ گفته.