2777
2789

ی پسری ب من گفت ۲۶ سالمه بعد ۲۰ روز گف ۲۳ سالمه 

الانم من بهش گفتم تموم بهم گفت هر طور راحتی 

الانم نوشتم دلم برات تنگ شده 

نوشته برو پیامای قبل تو بخون گفتی تموم 

خب چیکار کنم؟دوباره اوکی شه؟؟

حالا با اون پسره کاری ندارم..

عقل تو ببین سر جاشه؟؟؟

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

والا برام مهمه

ساده ترین چیز رو دروغ گفته دیگه چه برسه به موضوعات حیاتی و پیچیده 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید

😐

خب مگه خودت چند سالته؟

ول کن دیگه الان فک میکنه کشته مردشی دور برمیداره

💫 Que sera, sera 💫... هر سختی که توی زندگیت داری فقط ادامه بده، شب شاید تاریک و سرد باشه اما همیشه یه امیدی هست.

اگر همسنید اوکیه 

ولی خب منم همچین قضیه ای سرم اومد بعد از ۵ ماه رابطه مجازی متوجه شدم سه سال کوچیکتره نتونستم ادامه ندم دیگ وابسته ش شده بودم ولی یکماه کامل قهر بودم 😂😂

خب من ۲۲ سالمه اوکیه ولی الان اون نمیخادمن بهش گفتم دلم تنگ شده الان خیلی سرده

دیگه پیام نده خودش برمیگرده

💫 Que sera, sera 💫... هر سختی که توی زندگیت داری فقط ادامه بده، شب شاید تاریک و سرد باشه اما همیشه یه امیدی هست.

اگر همسنید اوکیه ولی خب منم همچین قضیه ای سرم اومد بعد از ۵ ماه رابطه مجازی متوجه شدم سه سال کوچیکتر ...

یسال ازم بزرگتره 

بحث سن نیست 

خب چرا اولش بهم دروغ گفته بعدشم الان من میگم دلم تنگ‌شده 

میگ‌برو حرفی ک زدیو نگا کن

خب من ۲۲ سالمه اوکیه ولی الان اون نمیخادمن بهش گفتم دلم تنگ شده الان خیلی سرده

خب اگه قرار بود دلت تنگ شه و با این قضیه مشکلی نداشتی چرا گفتی تموم؟!😑

کاربر تازه وارد نیستمم