2777
2789

خودم شوهرم همش به خاطر اینکه تو جمعه خانواده ش باشه و خوش بگذره بهش و دل مادرش نشکنه پشتم نبوده ولی خب کار به جایی کشید که بعد ده سال بریدمو کلا قطع رابطه کردم خیلی ضربه های روحی سنگینی خوردم مخصوصا که عروس کوچیکه بودم

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید

من

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید

الانم عید اصلا نرفتم خونشون شوهرم و بچه ها رفتن البته که شوهرم تلافی کرده و خونه مادر و خانوادخ منم نمیاد منم بهش گفتم بدرک اونا اصلا منتظر تو نیستن 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من😐

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
بیشتر ببینید
من

چه اذیتها و بی احترامیهایی بهت کردن 

بیشتر ببینید
خیلی دوستم داره ولی کوچکترین واکنش اجتماعی ندارهچه نسبت به خانواده چه تو خیابونمنم بعد ۱۵ سال ضربه ر ...

همین من میخوام یه مدت قرص اعصاب بخورم بیخیال بشم خیلی کشیدم خیلی 

بیشتر ببینید
چه اذیتها و بی احترامیهایی بهت کردن

تهمت میزد 

خیلی بدی ها کرد

یادم میاد اشکم در میاد

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید
من ‌‌ شوهرم قبل ازدواجم حتی به خواهراش سلام نمی‌داد الان میمیره براشون هیچ وقت پشتم نبود منم دیر به ...

من امسال خیلی راحتم ولی از دست شوهرم دلخورم خیلی زیاد 

بیشتر ببینید
منم همسرم کلا نسبت به هیچی خانواده ش و حرفاشون واکنشی نداره اما به اینکه چطورم جوابشونو بدمم کاری ند ...

خب منم ولی نمیشه اونا چند نفرن من یک نفر خیلی اذیت شدم 

بیشتر ببینید