2777
2789
عنوان

کیا هیچوقت شوهرشون پشتشون نبوده و بابت این مسئله ضربه خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 20 پست
خب منم ولی نمیشه اونا چند نفرن من یک نفر خیلی اذیت شدم

ببین اگه همسرت رو حرفات بهشون حساس نیست پس چرا ناراحت یا نگرانی  اینم یه جور حمایته ازت اگه مستقیما پشتتو نمیگیره حتما نمیخواد اختلافا بیشتر یا علنی بشه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ببین اگه همسرت رو حرفات بهشون حساس نیست پس چرا ناراحت یا نگرانی اینم یه جور حمایته ازت اگه مستقیما ...

دیگه کلا قطع رابطه کردم مثلا من میرفتن خواهرشوهر ۶۰ سالم بهش سلام میکردم بی دلیل اخم میکرد و روشو برمیگردوند و جواب سلام نمیداد بعدم خیلی میرفت میگفت سلام نمیکنه و...

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید

شوهر من بدیهای زیادی داره ولی همیشه پشتم بود وهست نمیزاره کسی بدمو بگه ولی با خواهر وخانوادش بده من خواهر شوهرامو دوست دارم کاش با اونا صمیمی بود ولی نیست خونه یکیشون که چند ساله نمیریم دعواشون شد سر ارث ومیراث

پس خیلی دوبهم زن و خاله زنک بودن

خیلی زیاد 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید