2777
2789
عنوان

خواهرمو زدم نشسته گریه میکنه 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 99 پست
دقیقا از قسمت کجاش لذت ببرم؟ مث سگ باهام رفتار میشه پولم ک بهم نمیدن

اینکه هیچ مسولیتی وتعهدی به کسی نداری 

بچه نداری 

شوهر نداری 

بخوای غذا درست کنی

ظرف بشوری بچه نگه داری آخرشم ازت طلبکار باشند که ه به خودت نمی‌رسی و ....

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه نزن

چرا تا کی تحمل کنم؟؟ 

من نذر کردم ک ان شاءالله تا اخر ماه مبارک رمضان حاجت روا میشم میشه توهم دعا کنی در حقم؟؟ من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید

ان شاء الله امسال سال خوبی باشه براتون و به همه خواسته هاتون برسید 

ازش به دل نگیرید اون سنی نداره 

شاید الان اینو بگید چون ناراحتید و اوضاع بر وفق مراد شما نیست ولی بعدا همین خواهر شما میشه پناهتون

امیداورم آینده خوبی در انتظارتون باشه 

بابا تروخدا چرا رفتارتون با خواهر کوچیک تر از خودتون انقدر بده ؟

انشالله که ازدواج کنید راحت شن

) وی خواهر کوچیک تر است و تمام این تجربیات را داشته و دارد و همین اتفاق دیشب برایش افتاده🤣(  

اینکه هیچ مسولیتی وتعهدی به کسی نداری بچه نداری شوهر نداری بخوای غذا درست کنیظرف بشوری بچه نگه داری ...

مطمئن هستین؟؟ 

همین الان نصف بیشتر وظایف خونه گردنمه 

بشور بساب 

جارو بکش 

شام 

ناهار 

اخرشم طلب کارن ک چرا غذات کم نمکه چرا ظرفا لک افتاده 

چرا درست جارو نزدی 

از خونه هم حق ندارم برم بیرون 

همین نمک به حرومو من بزرگ کردمبا اینکه بچه بوذم خودمممم از 7سالگیم من نگهش میداشتم!! این جوابمه 

من نذر کردم ک ان شاءالله تا اخر ماه مبارک رمضان حاجت روا میشم میشه توهم دعا کنی در حقم؟؟ من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید

منم مثل خواهرتم 🤣🤣

کار آموز کانون وکلا⚖ قلب من غصه نخورمولا ما علی است🌱 |میشنوداگرصدایش کنی"هوالسمیع"🤍🕊| خدایا امروز ۲بهمن ۴۰۳ به عظمت و جلالت قسمت میدم که خودت نور ورحمت رو به زندگیم جاری کنی

بیشتر ببینید
ان شاء الله امسال سال خوبی باشه براتون و به همه خواسته هاتون برسید ازش به دل نگیرید اون سنی نداره شا ...

ممنون برادر همچنین 

بیشتر ببینید
بابا تروخدا چرا رفتارتون با خواهر کوچیک تر از خودتون انقدر بده ؟انشالله که ازدواج کنید راحت شن) وی خ ...

والا من کاری بهش، ندارم اون شروع میکنه 

بیشتر ببینید
منم مثل خواهرتم 🤣🤣

گریه داره ن خنده 

بیشتر ببینید