2777
2789

قیافه ی خوبی ندارم امشب عکسم رو ب مادر جونم نشون دادم هیچی نگفت ولی دختر عمو گفت ن خدایی این فلانی خیلی قشنگه

یعنی دلم میخواد با این قیافه سرمو بزنم تو دیوار البته ۱۶ سالمه ولی فکر نکنم بلوغ فقط روی من تاثیر بگذاره و بقیه زیبان پس فقط من بدم 

نا امید تنبلم کتاب نمیخونم نماز نمیخونم به برنامه هام نمیرسم اینطوری پیش بره به هیجا نمیزسم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الان اگه عکسای بلوغمو بهم نشون بدن تو کسری از ثانیه پاره ش میکنم ،تو بلوغ کسی خوشگل نمیشهنگران نب ...

پس چرا همه همسن سالام خوبه فقط من اینجوری شدم دختر عمم هم بلوغه ولی...

من الان اگه عکسای بلوغمو بهم نشون بدن تو کسری از ثانیه پاره ش میکنم ،تو بلوغ کسی خوشگل نمیشهنگران نب ...

من اصن جوش ندارم بخوام خودمو توصیف کنم

پوست تقریبا سبزه روشن ، بینی بزرگ چشم قهوه ای، پیشونی یکم بلند ، ابروهامم بی رنگ و کم پشت

اندامم که لاغر

پس چرا همه همسن سالام خوبه فقط من اینجوری شدم دختر عمم هم بلوغه ولی...

بعدا تو خوشگل تر میشی ،من و خواهرم اینجوری بودیم ،خواهرم خوشگل بود تو بلوغ ،الان من خیلی بهترم همه میگن ،اونموقغ هم همه به خواهرم میگفتن خوشگلتری

آقایون ریکوئست نفرستن لطفا 

بعدا تو خوشگل تر میشی ،من و خواهرم اینجوری بودیم ،خواهرم خوشگل بود تو بلوغ ،الان من خیلی بهترم همه م ...

اها حداقل ی امیدی پیدا کردم مرسی کاش سریع خوب َشم

اصلا من اعتماد بنفس ندارم به همین خاطر همیشه ساکت و گوشه گیرم از شخصیم و قافم خوشم نمیاد

یکم اعتماد به نفس تو ببر بالا 

آدمای دور و برتو نگاه کن 

همه خوشگل و همه چیز دار نیستن همه پر از نقص و عیبن 

اگه قراره همیشه با این تفکر بخوابی زندگیت نمیچرخه

منم تو دورام بلوغ زشت بودم اما از ۱۹ سالگی خیلی ها بهم میگن خوشگلی 

بعضی ها تو بلوغ بد میشن بعضی ها نمیشن

کلا تو این سنی که تو هستی اکثر دخترا مثل شما اعتماد به نفسشون پایینه و احساس بدی به خودشون دارن 

من اصن جوش ندارم بخوام خودمو توصیف کنمپوست تقریبا سبزه روشن ، بینی بزرگ چشم قهوه ای، پیشونی یکم بلند ...

منم جوش نداشتم ،صورت لاغر ،پیشونی کوتاه ،صورتم سبزه تر از الان بود ،ابروها پیوند ،صورت پر مو ،سبیل فراوون 😂😂خوب میشی چشمات اوکی باشه کافیه که خوشرنگه ،بعدا درست میشی از من بشنو که تجربه کردم این دورانو ،من خیلی غصه زشت بودن خوردن قبلا

آقایون ریکوئست نفرستن لطفا