2777
2789
عنوان

احساس گناه و عذاب وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 17 پست
لا اکراه فی دین اگه خیلی سختته یه امروز رو نداره به هر حال شاید نوجون یا جوون باشی انسان باید به حق ...

من واقعا حوصله اینجور مراسمارو ندارم ترجیح میدم از تلوزیون دعا پخش شه بشنوم لش کنم هروقت گشنم شد یه چیزی بخورم اصن

من واقعا حوصله اینجور مراسمارو ندارم ترجیح میدم از تلوزیون دعا پخش شه بشنوم لش کنم هروقت گشنم شد یه ...

چی بگم والا 

خداوند توی قرآن دین هر انسانی رو به یک درختی تشبیه کرده 

فرموده که ریشه این درخت دلیل‌های عقلانی هستش که دلالت می‌کنه بر وجود خدا 

این یعنی اول ما برای اینکه انسان دینداری باشیم باید خداوند رو پذیرش کنیم با دلیل‌های عقلانی نه از روی اینکه مگر میشه خدا وجود نداشته باشه و این سوالاتی که پایه و اساس عقلانی نداره 

بعد از تنه درخت اسلام هست که اعتقاد بر توحید نبوت و معاد هستش 

یعنی حتی بعد از اینکه انسان اعتقاد پیدا کرد بر اینکه خداوند وجود داره بد میاد یک سری اعتقادات اساسی رو باور می‌کنه

بعد از اون شاخه‌های درخت اسلام هستش  که روز نماز زکات و اینجور چیزاست 

دلیل اینکه ما حتی به میوه یا حتی شاخه درخت اسلام نمی‌رسیم یا اصلاً به انجامش اعتقادی نداریم به این خاطر هستش که هنوز حتی به ریشه‌اش هم نرسیدیم یعنی یک درخت بی‌ریشه داریم 

دلیل این حس شما هم اینجوریه ون که درخت شما بی‌ریشه است یعنی پایه و اساسی نداره 

به نظرم اگر می‌خواین از بعد دینی و معنوی خودتون رو تقویت کنین اول بریم ترجمه قرآن رو بخونین تا شاید یک سری دلایل عقلانی رسیدین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید