2777
2789
عنوان

مصائب زندگی با خانواده شوهر

304 بازدید | 22 پست

تو رو خدا دعام کنید تو این شب عزیز یه خونه مستقل نصیبم بشه امسال ، باردار هم هستم ، دلم میخاد بچم تو خونه جدید به دنیا بیاد ، حتی به مستاجری هم راضیم

توی دیوار بگرد

ببین خونه چطوری پیدا میکنی

روی همهههههه پولهایی که داری حای حلقه ازدواجت حساب کن. ببین تا چقدر میتونی وام بگیری و قرض کنی

شده برو یک خونه ۴۰ متری بخر اما خودتو خلاص کن.

آزادی بر همه چیز مقدمه. 

آزادی بر نان هم مقدم هست

آزادی رو که از دست بدی، نان هم از دست میدی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

بعد از زایمان اولم رفتم خ نه مامانم ، اونجا هم راحت نبودم ، اینجا هم می دونم که مادرشوهرم چقدر رو مخم می ره ، خدایا خودت کمکم کن ، یا امیرالمومنین شفاعتم کن ، نمی دونید چقدر روانم خسته است

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی ب حق اینشبهای عزیز نجات پیدا کنی جوری ک این روزا یادت میاد منم چهار سال تو ی زیر زمین ۱۲متری زندگی کردم باهاشون زجربود برام . لطفا شما بارداری برای کار شوهرم دعا کنید ی بچه کوچیکه داریم زندگی خیلی سخته ایشالا کارش اوکی بشه

توی دیوار بگردببین خونه چطوری پیدا میکنیروی همهههههه پولهایی که داری حای حلقه ازدواجت حساب کن. ببین ...

هر چی داریم و نداریم میدیم برای قسط های نهضت ملی مسکن ، خدا کنه زود تحویلش بدن من هم راحت شم

هر چی داریم و نداریم میدیم برای قسط های نهضت ملی مسکن ، خدا کنه زود تحویلش بدن من هم راحت شم

برات یک حمد میخونم که قبل تولد فندقت خونه ات رو تحویل بگیری.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
الهی ب حق اینشبهای عزیز نجات پیدا کنی جوری ک این روزا یادت میاد منم چهار سال تو ی زیر زمین ۱۲متری زن ...

خدای روزی رسان ، رازق بی منت ، به حرمت پاکی و معصومیت فرزند عزیزت رزق وافر نصیبتون کنه ان شاالله

برات یک حمد میخونم که قبل تولد فندقت خونه ات رو تحویل بگیری.

قربونت برم ، الان دم عیدی خواهرشوهرم هم اومده ، بچه هاش زلزله ان ، به بهانه بچه اینقدر میان میرن دیوانه شدم از دستشون ، حالا مادرشوهرم بماند

وای نمی دونید سر بچه اولم چطور بچه رو می برد پایین پیش خودش نگه میداشت زجرم میداد ، چقدر تو پله ها اسیر بودم برم بچه رو شیر بدم ، از لج من بچه ای رفلاکس داشت به شکم می خوابوند و هزار ادای دیگه

قربونت برم ، الان دم عیدی خواهرشوهرم هم اومده ، بچه هاش زلزله ان ، به بهانه بچه اینقدر میان میرن دیو ...

خدا نکنه عزیزم

تو الان وجودت خیلی پاکه چون بارداری. هم برای ما دعا کن هم برای آزادی خودت.

خونتون رو شده خام تحویل بگیرین و کم کم کابینت کنین. 

باور کن خونه خودت باشی از بهترین مادر شوهر بهتره.

از بعد تعطیلات یکمم پیگیری کن که ساختمون شما رو زود بسازن.