2777
2789
عنوان

مصائب زندگی با خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 22 پست
خدا نکنه عزیزمتو الان وجودت خیلی پاکه چون بارداری. هم برای ما دعا کن هم برای آزادی خودت.خونتون رو شد ...

شهرک جدیده ، ساختمون هم اماده بشه زیرساخت هاش هنوز اماده نیست عزیزم ولی خدا بزرگه اگه بخواد از یه جایی که فکرشم نمی کنم گره باز می کنه

آیه نوزده و بیست سوره حجر برای خونه دار شدنه ...با دستخط خودت بنویس بزار تو خونت

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برا خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تو یه ساختمون زندگی می‌کنید یا تو یه خونه باهم عزیزم؟

تو یه ساختمون ولی خونه ویلایی قدیمیه ، هر وقت دلش بخواد در رو باز میکنه میاد تو ، اخیرا هم بیماری عصبی گرفته دیگه هیچی نمیشه بهش گفت 

الهی ب حق اینشبهای عزیز نجات پیدا کنی جوری ک این روزا یادت میاد منم چهار سال تو ی زیر زمین ۱۲متری زن ...

سوره واقعه زیاد بخون ...مخصوصا شب جمعه

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برا خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
بیشتر ببینید
تو یه ساختمون ولی خونه ویلایی قدیمیه ، هر وقت دلش بخواد در رو باز میکنه میاد تو ، اخیرا هم بیماری عص ...

خیلی بده کاش از اول یه حریم خصوصی برا خودت تعیین میکردی که نتونن بی اجازه بیان و برن.انشالله این روزا میگذره میری خونه خودت با همسرت صحبت کردی که معذبی؟

خیلی بده کاش از اول یه حریم خصوصی برا خودت تعیین میکردی که نتونن بی اجازه بیان و برن.انشالله این روز ...

دعوا هم کردم سر این قضیه ، یه مدت نمیاد یه کم بعد همین آش و همین کاسه است ، یه بار تخم مرغ میخاد ، یه بار قابلمه میخاد ، یه بار غذا میاره ، هر بار یه بهانه ، مامانم میگه دست خودش نیست ، بیماری اعصاب داره

دعوا هم کردم سر این قضیه ، یه مدت نمیاد یه کم بعد همین آش و همین کاسه است ، یه بار تخم مرغ میخاد ، ی ...

خیلی بده بعضیا مریض روانی آن شما نرو زیاد تو واحدش بفهمه میخوای رابطه تو کم کنی و میخوای حریم خصوصی خودتو داشته باشی و تنها باشی