2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم اصلا استوریمو سین نمیزنه😐🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 34 پست
چقد بیعشوره ، مال من بی توجهی میکنه به مادرم مثلا سلام نمیکنه اینا یا مادرم باش حرف میزنه جواب نمیده ...

آره بابا شخصیت نداره اگه داشت ک شوهرش ولش نمیکرد 

شوهره ولش کرده عقده ای شده آدم بد ذات حقشه هر چی سرش میاد 

من مث چی براشون خوب بودم حتی وقتی میدید اون جاریم دعوام میکرد طرفشو میگرفت باهم میرن بیرون استوری با ...

بهت حسادت میکنن  ،اگر دیدی دو نفر بر علیهت شدن به خودت ببال داری درست فکر می کنی رفتاراشون از قصد بی تفاوت باش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهت حسادت میکنن ،اگر دیدی دو نفر بر علیهت شدن به خودت ببال داری درست فکر می کنی رفتاراشون از قصد بی ...

نمیدونم چرا دور وبرم اینطورن من خیلی خاکیم بخدا ولی میبنم همه حسادت میکنن به من حتی وقتی میخندم اونا ناراحت میشن در این حد

نمیدونم چرا دور وبرم اینطورن من خیلی خاکیم بخدا ولی میبنم همه حسادت میکنن به من حتی وقتی میخندم اونا ...

همین دیگه چون می خندی مردم تو زندگیاشون هزار تا مشکلات دارن وحسرت می خورن البته اخلاق ندارم وحسودن وهمیشه مقایسه میکنن اشکال از اوناس نه شما بی تفاوت باش