2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم اصلا استوریمو سین نمیزنه😐🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 34 پست
تو وات؟ چطوری؟ چرا ؟

آره

دستتو نگه میداری روی استوری طرف میزنی که مخفی بشه نبینیش.

مثلا من خودم پدرشوهرم اینارو میوت کردم که فکر نکنن پیگیرشونم یا اگه چیزی گذاشتن که منظور دارن من کلا نبینم.

بنفشه🍃

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تو رو که بام خوبه بد نیست ولی بااون جاریم رفتارش کجا با من کجا انگار از اون دستور میگیره اینقد دوسش ...

منم یه خواهرشوهر دارم اینجوریه 

برا جاریم جونش در میره اما برا من هیچکاری نمیکنه 

منم تصمیم گرفتم اگه دیدمش دیگه بهش سلام هم نکنم

نمیدونی چقد من باهاش خوب بودم همیشه بهش همه چی میدادم ظرف و لباس همه چی خدا لعنتش کنه حسود  

منم یه خواهرشوهر دارم اینجوریه برا جاریم جونش در میره اما برا من هیچکاری نمیکنه منم تصمیم گرفتم اگه ...

من مث چی براشون خوب بودم حتی وقتی میدید اون جاریم دعوام میکرد طرفشو میگرفت باهم میرن بیرون استوری باهم میزارن تولد همه دیگه هستن اما من تا بیام ی حرکتی انجام بدم باشون که منم بپذیرن ردم میکنن یا مسخرم میکنن خیلی سخته اینجوری بخدا😓

من مث چی براشون خوب بودم حتی وقتی میدید اون جاریم دعوام میکرد طرفشو میگرفت باهم میرن بیرون استوری با ...

ولشون کن ازشون فاصله بگیر عزیزم 

منم همینکارو کردم الان خیلی راحتم 

بچسب ب زندگیت اونارو بنداز دور 

ولشون کن ازشون فاصله بگیر عزیزم منم همینکارو کردم الان خیلی راحتم بچسب ب زندگیت اونارو بنداز دور

اره حتی دیشب میخواستم زنگش بزنم یاد ی کار زشتش افتادم دیگه ولش کردم🙂

اره حتی دیشب میخواستم زنگش بزنم یاد ی کار زشتش افتادم دیگه ولش کردم🙂

خوب کردی دیگه بهش محل نده 

من درکت میکنم تاکید میکنم دیگههه بهش محل نده 

خواهرشوهر منم خیلی بدی کرد بهم ب مامانم فحش داد ب بابام فحش داد خیلی بی تربیته و الان هم با شوهرش ب مشکل خورده چوب خدا صدا نداره اینقد دلمو شکوند خدا هر روز دلشو میشکونه 

منم استوری یکی از دوستام رو اصلا نگاه نمی‌کنم، با وجود اینکه بهترین دوستم هست 

اما استوری هاش و کلا فضای مجازیش بهم استرس میده چون خیلی فعاله و من از اون بخش زندگی ش که توو اینستا منتشر میکنه شدیدا استرس میگیرم 

اما در واقعا شخصیتش اتفاقا بهم آرامش میده 

منم استوری یکی از دوستام رو اصلا نگاه نمی‌کنم، با وجود اینکه بهترین دوستم هست اما استوری هاش و کلا ف ...

این جدید بود😐 من زیاد فعال نیستم در حد مثلا هر ۳ ماه ی استوری اینطوری میزارم خیلیم معمولی مثلا شب قدر و...

به مادرت فش داده؟😳😳😳نزدیش وجدانن

نع اینو چند روز پیش مامانم بهم گف 

مامانم از من مخفی کرده بود من و شوهرم دعوا کردیم 

زنگ زد ب مامانم فحش داد 

الهی خیر نبینه 😔😔 خدا هم بدجوری زدتش حقشه 

نع اینو چند روز پیش مامانم بهم گف مامانم از من مخفی کرده بود من و شوهرم دعوا کردیم زنگ زد ب مامانم ف ...

چقد بیعشوره ، مال من بی توجهی میکنه به مادرم مثلا سلام نمیکنه اینا یا مادرم باش حرف میزنه جواب نمیده من میسوزم دلم میخواد خفش کنم حالا فش... ، ولش کن مشخصه بی شخصیته