2777
2789
عنوان

سوال راجب شب قدر

60 بازدید | 10 پست

تو قومیت های مختلف مثلا شب قدر شما 19رمضان و 21و 23,...هستش 

چرا شب قدر ما از 21شروع میشه و 23و25و27و29.

به همین دلیل ده شب آخر رمضانو باید همشو قران بخونم و نماز شبمو بخونم چون برج ها اینور اونور میشن باید همه ده شبو دعا کنیم چون نمیدونیم کدوم شبه...

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تسنن

ما شیعه ها هم ۱۰ روز اخر را خیلی مهم میدونیم 

شما ۱۹ و ۲۱ را ب خاطر امام علی زیاد با ارزش نمیدونید ک کار ب اون نداریم کلا ولی به شخصه شب ۲۳ را شب قدر میدونم . 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
تسنن

ان شاالله دعاهاتون مورد درگاه حق.

من روهم فراموش نکن بین راز ونیازت باخدا فاطمه هستم واسه ازدواجم دعا کن خواهش میکنم.

دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت

ما شیعه ها هم ۱۰ روز اخر را خیلی مهم میدونیم شما ۱۹ و ۲۱ را ب خاطر امام علی زیاد با ارزش نمیدونید ک ...

از حرفتون واقعا ناراحت شدم 🙂حالا امسال این شب با شهادت امام علی یکی شده و ما همیشه هر سال از شب 21شب قدرمونو شروع میکنیم 

چون مسلمان هستیم و امام علی امام ماهم هست فقط عزاداری و اینها انجام نمی‌دهیم🙂

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
ان شاالله دعاهاتون مورد درگاه حق.من روهم فراموش نکن بین راز ونیازت باخدا فاطمه هستم واسه ازدواجم دعا ...

حتما عزیزم❤️شمام برام دعا کنید خونه دار بشم 

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
حتما عزیزم❤️شمام برام دعا کنید خونه دار بشم

🩵

بحق این شب حاجت روابشی آجی

دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت

از حرفتون واقعا ناراحت شدم 🙂حالا امسال این شب با شهادت امام علی یکی شده و ما همیشه هر سال از شب 21ش ...

عزیزم 😀 جای ناراحتی نداره چون اشتباه متوجه شدید ! 

اول اینکه همیشه شب ۲۱ ماه رمضون مصادفه با شب شهادت امام علی صرفا فقط امسال نیست . 

مورد دوم من گفتم ب عنوان ی شیعه من شب ۲۳ ماه رمضون را بیشتر ب عنوان شب قدر قبول دارم . و برای ما شیعه ها هم ۱۰ روز اخر نماز و دعا زیاد گفتن نه صرفا فقط اهل تسنن . 

من همیشه گفتم و بازهم میگم اعتقادی ک شما اهل تسنن دارید ما نداریم متاسفانه . 

امیدوارم رفع سوء تفاهم شده باشه . التماس دعا عزیزم 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....