2777
2789
عنوان

دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 2041 بازدید | 151 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اولا مباااارکه 

کلی آرزوی خوب برای شما♥🌱

موقع ثبت نام برگه انتخاب واحد میدن که تو اون شماره کلاس وزمانش نوشته شده

مثلا فارسی عمومی دانشکده روانشناسی کلاس ۸ .

سعی کن معدلت رو بالای ۱۷ ببری 

چون تو ازمون ارشد ۲۰درصد معدل تاثیر داره

و هم درس بخون هم کلی خوش بگذرون با دوستات

چون این زمان دیگع برنمیگرده

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

از روز اول تا اخر دانشگاه ب ی سبک لباس بپوش مثلا با چادر نری کم کم مانتویی بشی اخر ترمم تا تاپ بری😂

اونجا با هیچ پسری دوست نشو محیط دانشگاه واسه دوستی خیلی مسخرص🤦🏼‍♀️

اونایی هم که اکیپی میگردن وارد جو اوناهم نشو تهش داستان میشه برات🙁

با دخترای سمی و درد سر ساز هم دوست نشو😣

اینارو کلی گفتم محیط هر دانشگاه فرق میکنه 

اولین روز دانشگاه :

گیج و منگ دنبال کلاسا میگردی از این و اون می‌پرسی 

اگر خوابگاهی باشی خونواده  میزارنت تو خوابگاه و تو شاهد تنها شدنت هستی 

احتمالا هم اتاقی هاتم ترم یکی هستن و هیچ جوره باهم حرف نمی زنید 

بعد میری سر کلاس 

استاد میاد خودشو معرفی می‌کنه و یکم درس میده بعد نوبت سلف میرسه استرس داری پیداش کنی و تنهایی چجوری از پس این کارا بر بیای 

میری سلف حالا موندی چیکار کنی کارت بزنی انگشت بزنی چیکار کنی اونجا اصلا چجوریع 

ناهار میخوری میری خوابگاه لباس عوض میکنی شروع به مرتب کردن وسایل می‌کنی واشک می ریزی 

شب میشه باز میری سلف تنهایی 

برمیگردیم خوابگاع دلت بدجور تنگ شده میری حیاط می‌شینی گریه می‌کنی 

شایدم این وسط اسم هم اتاقی هات پرسیدی 

تا ۱ماه وضع همینه 

بعدش میشع خونه ات 

همه چی قشنگ تر میشه 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

من که فردوسی بودم فقط میرفتم میگشتم به همه دانشکده ها سفر میکردم 🤣 کلاس ورزش و زبان توی دانشگاه میرفتم اما پیام نور اومدم فقط بوفه رفتم 

🇵🇸✌🏻میکنند اسلام و قران را فدایت اما/ از کیسهٔ خلیفه میبخشند اینان، تورا (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗تاپیک ارث کمتر رو بخون تا بدونی چرا ارث زن نصف مرده💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی📌چند تا تریک اقتصادی😊 اولا چندجا قیمت بگیرید مثلا یه شیشه گلاب یجا ۱۲۰ یجا دیگه همون مارک ۷۰ روش هم قیمت نزده ، نون تست رو از نون فانتزی ها بگیرید شیر محلی از لبنیاتی بگیرید و خودتون ماست و پنیر درست کنید ، هر چیزی که تو کافه و رستوران میخورید تقریبا دو برابر هزینهٔ وقتی میشه که خودتون درست کنید ، لباس ( و حتی المقدور هیچ چیزی) آنلاین نخرید تو مغازه هم همیشه اول قیمت بگیرید و رسید هم بگیرید همونجا بخونید ،خریدهایی که هر ماه دارید رو از قبل بنویسید تا حواستون باشه بیشتر از اون مقدار خرج نکنید یا اینکه تو یه کارت مقداری که لازم هست بریزید ، پول زیادی با خودتون نبرید تا تحت تاثیر تبلیغات هوس خرید نکنید. طب سنتی هم یه راه صرفه جوییه داروهای گیاهی مثل قطره پرسیکا و ایبروگل و ویتاگنوس قیمت مناسب و شفابخشند.برای ریزش مو نخوداب توصیه میشه برای خشکی و موخوره روغن بنفشه. دستور دین ناشکری نکردن و صله رحم هست سال ۹۸ یه خامه ۴هزار تومن بود الان شده ۴۰ت همون موقع هم ما ناشکر بودیم الان بدتر شدیم. تجملات رو کنار بزاریم یه دکتر روان شناس میگفت اگه بدونیم ارتباطات چقدر خوبه با همون چای تلخ هم میشینیم تو راه پله تا دو دیقه همو ببینیم. چند تا غذای مفید خوشمزه پکوره، کوکوسبزی،راتاتویی، اشکنهٔ کشک،ناگت سبزیجات،دوپیازه،گراتن ذرت، فلافل،میرزاقاسمی، چندتا محصول ایرانی خوب: کرم مرطوب مدیلن (برای پوست چرب) کرم مرطوب کودک درمنجلین لیپ بالم دافی.💗اهدای عضو باارسال کدملی به ۳۴۳۲گزارش موارد کودک آزاری،همسرآزاری و ... تماس بااورژانس اجتماعی۱۲۳یامیتونیدبه روان پزشک ویژگی های فردروبگیدشاید قرص تجویزکرد.شکایت ازگرانفروشی۱۳۷ تعزیرات.شکایتازپزشک متخلف تماس بانظام پزشکی شهرتون(لطفااگه مورد تعرض پزشکی قرار گرفتیداین مورد روحتماانجام بدیدفقط تلفنی نام دکترروبگید) اطلاع از وضع جاده ها تماس با ۱۴۱

بیشتر ببینید
ناخلف یعنی چطور؟

مثلا هرجایی

🇵🇸✌🏻میکنند اسلام و قران را فدایت اما/ از کیسهٔ خلیفه میبخشند اینان، تورا (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗تاپیک ارث کمتر رو بخون تا بدونی چرا ارث زن نصف مرده💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی📌چند تا تریک اقتصادی😊 اولا چندجا قیمت بگیرید مثلا یه شیشه گلاب یجا ۱۲۰ یجا دیگه همون مارک ۷۰ روش هم قیمت نزده ، نون تست رو از نون فانتزی ها بگیرید شیر محلی از لبنیاتی بگیرید و خودتون ماست و پنیر درست کنید ، هر چیزی که تو کافه و رستوران میخورید تقریبا دو برابر هزینهٔ وقتی میشه که خودتون درست کنید ، لباس ( و حتی المقدور هیچ چیزی) آنلاین نخرید تو مغازه هم همیشه اول قیمت بگیرید و رسید هم بگیرید همونجا بخونید ،خریدهایی که هر ماه دارید رو از قبل بنویسید تا حواستون باشه بیشتر از اون مقدار خرج نکنید یا اینکه تو یه کارت مقداری که لازم هست بریزید ، پول زیادی با خودتون نبرید تا تحت تاثیر تبلیغات هوس خرید نکنید. طب سنتی هم یه راه صرفه جوییه داروهای گیاهی مثل قطره پرسیکا و ایبروگل و ویتاگنوس قیمت مناسب و شفابخشند.برای ریزش مو نخوداب توصیه میشه برای خشکی و موخوره روغن بنفشه. دستور دین ناشکری نکردن و صله رحم هست سال ۹۸ یه خامه ۴هزار تومن بود الان شده ۴۰ت همون موقع هم ما ناشکر بودیم الان بدتر شدیم. تجملات رو کنار بزاریم یه دکتر روان شناس میگفت اگه بدونیم ارتباطات چقدر خوبه با همون چای تلخ هم میشینیم تو راه پله تا دو دیقه همو ببینیم. چند تا غذای مفید خوشمزه پکوره، کوکوسبزی،راتاتویی، اشکنهٔ کشک،ناگت سبزیجات،دوپیازه،گراتن ذرت، فلافل،میرزاقاسمی، چندتا محصول ایرانی خوب: کرم مرطوب مدیلن (برای پوست چرب) کرم مرطوب کودک درمنجلین لیپ بالم دافی.💗اهدای عضو باارسال کدملی به ۳۴۳۲گزارش موارد کودک آزاری،همسرآزاری و ... تماس بااورژانس اجتماعی۱۲۳یامیتونیدبه روان پزشک ویژگی های فردروبگیدشاید قرص تجویزکرد.شکایت ازگرانفروشی۱۳۷ تعزیرات.شکایتازپزشک متخلف تماس بانظام پزشکی شهرتون(لطفااگه مورد تعرض پزشکی قرار گرفتیداین مورد روحتماانجام بدیدفقط تلفنی نام دکترروبگید) اطلاع از وضع جاده ها تماس با ۱۴۱

بیشتر ببینید
++بچه های کلاس ، هر کلاس عوض میشن؟منظورم اینه یه کلاس میری بعد دومین کلاسو که میری کلا عوض شن ؟ نمید ...

نه منظورم اینکه ترمای اول با یه سریا دوست میشی بعد اونا تغییر می کنن یا ذات خودشون رو نشون می دن 

کلا همه ی همکلاسی ها دستت می یاد بعد دوباره دوستات تغییر می کنن