2777
2789
عنوان

این دستگاه لیزر خوبه

49 بازدید | 6 پست

دستگاه لیزرمون سوپر تیتانیوم الکساندرایت km2023 هستش سری شخصی و بهداشتی میخوره ترکیب شات و ژله کولینگ بسیار قوی و خنک کننده داره و پوست رو ۲تا۳ درجه روشنتر میکنه

جلسه ای ۵۵۰

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من بهمن ماه رفتم ب معنای واقعی سوختممم و جزغاله شدم از بس میسوخت گفتم دیگه اسفند با الکساندرا برم ک نشد و پ شدم بعد تعطیلات عید میخام برم گفت ک اون در برابر تیتانیوم دردش صفره

«یک دختر عاقل می‌بوسد اما عاشق نمی‌شود، گوش می‌کند اما باور نمی‌کند و قبل از اینکه ترک شود، ترک می‌کند.»

من با دستگاه اشنایدرپلاس لیزر کردم راضی بودم خیلی و موهای کرکی هم از بین رفت

پوستم چند درجه روشن تر شد

درد نداشتم خیلی زود جواب گرفتم

اگر اصفهان هستید کلینیک ریحان رو پیشنهاد میکنم بهتون

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶

خیلی بده؟وای

من ک خیلی سوختم بزور تحمل کردم

با الکساندرا گرویتی برو درد و سوزش هم نداره اگه باشه هم خیلییییییییی کمتر تيتانيوم ولی قیمتش یکم بالاتره 

«یک دختر عاقل می‌بوسد اما عاشق نمی‌شود، گوش می‌کند اما باور نمی‌کند و قبل از اینکه ترک شود، ترک می‌کند.»