2777
2789
عنوان

دلتنگشم خیلی

188 بازدید | 13 پست

فک نمیکردم دلتنگ بشم دقیقا ۲۲ اسفند آخرین دیدارمون بود و اون خاست ک همه چی تموم بشه امشب کلی گریه کروم چون دلم برای خودش دستاش و بغل کردنش تنگ شده تک تک خاطرات جلو چشمم هستن یعنی اون به خاطراتمون فک نمیکنه ک اینقدر ساده رفت؟ 

پسری که هیچ کارتونه رو چرا بغل می کنین خاطره میسازین 🙄

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو این مدت اوکی بودم یهو بعد ۱۳ روز یادم افتاد و گریه

ببین یه دوران سوگی باید طی بشه تا شیش ماه کاملا اوکیه تو این وضعیت باشی نگران نشو

بهرحال بعضی وقتا آدما به هر دلیلی با هم کنار نمیان

چرا نسازیم ؟ خب دوسش داشتم و هیچوقت نمیشد بهم برسیم

🙄بله خب پای لرزشم بشین 

با اونی که قرار نیست بهش برسی خاطره میسازی که دوسش داری 😐 

بابات میدونه ؟

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید
سی و دو سالمه چرا باید بابام بدونه ؟؟؟؟؟

سی و دوسالته این وضعیتو واسه خودت ساختی ؟ پس واجب بود بابا بدونه 

بیشتر ببینید
سی و دوسالته این وضعیتو واسه خودت ساختی ؟ پس واجب بود بابا بدونه

بابام بره زندگی خودشو درست کنه ، لزومی نمیبینم تو این سن اون زندگی منو مدیریت کنه شما هم اگ به دل ما نمیرسی له روزی ما برسی ک نمک رو زخم نباشی 

بابام بره زندگی خودشو درست کنه ، لزومی نمیبینم تو این سن اون زندگی منو مدیریت کنه شما هم اگ به دل ما ...

وااا😐

بیشتر ببینید