2777
2789

یا یه نشونی ازش بیاد واسم یه نشونی بفرسته دلمممم وحشتنااااک تنگه واسش

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو خودت چرا بهش زنگ نمیزنی ؟

من خانومم اون باید پیش قدم شه

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
بیشتر ببینید
ان شاالله بزنه اگه خوبه

اگه نیار 

خوبه که میخوام زنگ بزنه

بیشتر ببینید
من خانومم اون باید پیش قدم شه

درسته ولی خب اگه دوسش داری برو یه سوالی چیزی ازش بپرس .. کمک گرفتن هم خیلی خوبه واقعا خوبه 😂

اینطوری میفهمه بهش کشش داری و اگه خوشش بیاد میاد 

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد🦋🌱
درسته ولی خب اگه دوسش داری برو یه سوالی چیزی ازش بپرس .. کمک گرفتن هم خیلی خوبه واقعا خوبه 😂اینطوری ...

نه خودمو خیلی ضایه کزدم تابلوئه 

بیشتر ببینید